CRISTINA NEAGU * n. 26.8.1988

Din punct de vedere numerologic, Cristina Neagu sta sub influenta majora a vibratiei numarului 8,
pe care il are nu numai in data nasterii (zi, luna an), dar il poarta pana si pe tricou!
S-a nascut intr-o zi de 26, un numar format din doua dintre cele mai feminine numere, care prin reducere dau 8, tot un numar feminin la exterior, dar care ascunde multa forta, asemeni unei maini de fier intr-o manusa de catifea. Acest numar exprima capacitati de luptatoare, de strateg inascut. Numarul 8 inseamna organizare, autoritate, eficienta, succes, notorietate, independenta financiara, capacitate de a iesi din situatii dificile, de a reconstrui ceva de la zero. Un 8 se naste sa fie pe pozitii de autoritate, nu se simte bine daca este limitat, el trebuie sa se exprime, sa gandeasca la scara mare, nu accepta niciodata sa fie vioara a doua.
Pe 8 il gasim si in matrice (8888), unde arata un simt al responsabilitatii exacerbat, capacitatea de a se pune in slujba celorlalti, de a-i ajuta pe ceilalti, fara a face economie de resurse.
Cifra ei de destin este 6, care reaminteste de 6 din data nasterii si care reprezinta arhetipul Ingerului pazitor, cel care cu iubire, diplomatie si compasiune stie sa-i ajute pe ceilalti. Un 6 apare ca o persoana serioasa si responsabila, in care ceilalti au incredere si se deschid in fata ei, avand intotdeauna un sfat bun, o solutie pentru problemele lor. Cu aceste calitati, Cristina Neagu ar putea sa devina o foarte buna antrenoare. In plus 111 din matrice arata un caracter puternic, dar deschis oricaror puncte de vedere care i se par oportune. Este o persoana pe care se poate conta, fiindca odata luata o decizie, se tine de cuvant, nu isi uita promisiunile.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month