* GOSSIP *

(Ex) Principele Nicolae, culmea ironiei, are toate datele pentru a fi lider, conducator. Are o personalitate foarte puternica, forta psihica mare, calitati de comunicator. Nascut in 1.4.1985, el are cifra de vibratie interioara si cifra de destin 1. In plus, el are in matrice 888, un semn foarte puternic al capacitatii de a se sacrifica pentru altii, de a se pune in serviciul unei mase mari de oameni.
Pe de alta parte, ca om activ, care isi doreste actiune, sa fii incorsetat intr-o asteptare, al carei deznodamant este improbabil, este o situatie greu de suportat. Cred ca pentru el a fost o eliberare. Uraaa! Am scapat!
I am freeeee! Liber sa devin liderul care se zbate in mine!


Anul personal al candidatilor la prezidentiale 2014
Victor Ponta - nascut in 20.9.1972, anul lui personal in 2014 este 20.9.2014 = 2+9+2+1+4= 18 = 9.
Un an personal 9 indica un sfarsit de ciclu, in niciun caz un inceput. Este anul in care se joaca ultima carte din cele avute in mana in precedentii 8 ani.
Klaus Iohannis - nascut in 13.6.1959, anul lui personal in 2014 este 13.6.2014 = 1+3+6+2+1+4 = 17 = 8. Un an personal 8 indica un an al asumarii de responsabilitati, un an de mare forta si  in care se pun bazele unor proiecte viitoare importante.
Monica Macovei - nascuta in 4.2.1959, anul sau personal in 2014 este 4.2.2014 = 4+2+2+1+4 = 13 = 4. Un an personal 4 indica o perioada de munca intensa, de consolidare a unor proiecte incepute cu mult timp in urma, rezultat al unei perseverente de furnica.
Elena Udrea - nascuta in 26.12.1973, anul sau personal in 2014 este 26.12.2014 = 2+6+1+2+2+1+4 = 18 = 9. La fel ca la Victor Ponta, anul personal 9 indica un sfarsit de ciclu.

Felipe al VI-lea, Rege al Spaniei incepand de azi, 19.06.2014
Nascut in 30.1.1968, Felipe are cifra de destin 1 = nascut pentru a fi lider...
"Persoanele acestei vibraţii au idei avansate care deschid drumul celorlalţi. încearcă mereu să introducă îmbunătăţiri în metodele de lucru sau în jurul lor, pentru că sînt prin esenţă inovatori şi mai ales lideri cărora le place să-şi lase amprenta în tot ceea ce fac şi să se evidenţieze oriunde s-ar găsi. Un 1 pozitiv este cel care plănuieşte totul, dă sfaturi, curaj şi îi conduce pe ceilalţi, dar se răscoală în faţa oricărei atitudini autoritare sau dominatoare, căci misiunea sa este de a pretinde şi nu de a urma sau a se supune. Personalitatea sa este de tip mental, independent, radiant, creativ, dinamic, strălucitor, genial şi aproape mereu polemic.Dinamismul şi gîndirea constructivă îl conduc mereu la ceva ieşit din comun, la continuă mişcare, călătorii, planuri. Numărul unu este întotdeauna îndrăzneţ, original. Entuziast şi extrovertit, mândru de realizările sale şi de sine însuşi. In mod normal se simte altfel decât ceilalţi şi se bucură de această atitudine. îi place să pretindă şi să iasă în evidenţă, ceea ce şi reuşeşte, transformându-se aproape mereu într-o persoană importantă şi influentă." (Gladis Lobos - Numerologia magica)
Pe langa cifra de destin 1, mai are si cifra de vibratie exterioara 1, iar cifra de vibratie interioara 3 ii aduce abilitati in comunicare, nevoia de autoexprimare, carisma, entuziasm.

Casatoria Oanei Roman
Multa lume se intreaba care este destinul acestei casatorii. Tinand cont ca suma finala a numerelor din data de 15.6.2014 este 10 (1+5+6+2+0+1+4 = 19; 1+9 = 10), aceasta casatorie sta sub influenta vibratiei lui 10, care reprezinta inceputul unui noi lectii din ciclul cunoasterii si o mare responsabilitate. Energia lui 10 este productiva si aduce adaptabilitate, optimism, incredere, succes, originalitate si creativitate. Este o casatorie competitiva in care fiecare trebuie sa respecte identitatea si independenta celuilalt.

Horia Moculescu 
Nascut in 18.3.1937, Horia Moculescu are cifra de vibratie interioara 9, cifra celor sensibili, toleranti, sentimentali, creativi. Nascut intr-o zi de 18 (cifra din care provine 9), el este influentat si de vibratiile lui 1 si 8, care ii aduc mai mult curaj, hotarare, vederi largi si interese multiple, atat in plan material cat si in zona spirituala.
Un alt numar important pentru H. Moculescu este 3, care apare ca vibratie exterioara, dar si in pozitia de cifra karmica, aducandu-i exuberanta, creativitate, simtul umorului,  veselie, intr-un cuvant, insusirile unui adevarat "entertainer", fiindca el nu este numai un compozitor talentat, ci are si aceasta capacitate de a capta atentia publicului. In plus, drumul sau in viata este marcat de 5, cifra celor aflati  permanent in cautarea noului, a schimbarilor de orice fel, a celor versatili, entuziasti, cu sex-appeal (nu ma mir ca a fost casatorit de 4 ori). Are 5 de 3 (33333) in matrice, ceea ce arata ca are o memorie fantastica (am vazut ca e capabil sa detecteze intr-o secunda orice melodie plagiata, isi aminteste cu precizie cine si cand a compus originalul), dar are si o imaginatie foarte bogata, sora cu paranoia. Am fost tentata sa-i dau dreptate in conflictul cu Mariana Moculescu, dar vazandu-i numerograma, imi dau seama ca viata cu un astfel de om nu e usoara, multa imaginatie si versatilitate strica uneori in viata privata...Nu si in viata de artist...

Ion Iliescu 
Nascut in 3.3.1930, Ion Iliescu are in matrice 4 de 1 (1111), ceea ce inseamna ca are o forta psihica mare si tendinta de a-i domina pe ceilalti, dar si 4 de 3 (3333), ceea ce inseamna ca are o memorie colosala si capacitatea de a acumula si utiliza cu usurinta foarte multe informatii. Este tipul exploratorului care vrea sa cunoasca tot, dar care vrea sa-i  invete cu forta si pe ceilalti tot ce stie. Acesti multi de 3 arata si o imaginatie bogata si capacitatea de a spune neadevaruri cu cea mai mare nonsalanta, chiar si el crede ce spune, fiindca nu mai face distinctia intre real si imaginar. Cu cifra de vibratie interioara, exterioara si misiunea in viata 3, Ion Iliescu a fost predestinat sa devina "animator", intamplator sau nu el a fost chiar animatorul intregului proces revolutionar si post revolutionar. Treiul are aceasta capacitate de a-i insufleti pe cei din jurul sau. Aceasta a fost misiunea lui in principal, dar avand drumul in viata 1, si-a flosit si calitatile legate de vointa,  incredere in sine, capacitatea de a conduce. Cum ii lipseste cu desavarsire linia 2-5-8, deducem ca nu patriotismul, nu simtul responsabilitatii, nu sentimentele, nu intuitia i-au dictat ce sa faca, ci pur si simplu, dorinta de a trezi din letargie, de a anima acest popor. Constantinescu, avand cifra de destin 7, a venit sa-i invete pe romani sa devina mai rationali, sa nu inghita toate povestile pe nemestecate, Basescu (cu 4) a venit sa construiasca ceva, desi i s-au pus cele mai dure piedici, iar cel care va urma sper sa aduca schimbarea, ar trebui sa vina cu o cifra de destin 5...sau poate sa aduca armonia cu un 6... sau prosperitatea cu un 8...?!

Iulia si Mihai Albu (28.7.1981 si  9.8.1962)
Ce interesant! Desi intre ei e o diferenta de 19 ani, matricele lor se sprapun aproape perfect!  Mihai Albu are trei de 8, Iulia numai 2 de 8, iar in zona vectorului energetic (1-2-3) sunt cateva mici diferente nesemninficative, in rest totul e la fel. Din punct de vedere comportamental sunt aproape identici. (D-na Mariana Cojocaru spune ca, din punct de vedere astrologic, hartile lor se suprapun perfect si ca sunt suflete pereche, n-am gresit prea mult...adica si numerologia spune multe ...).
Nu prea cred in acest divort, amandoi au un simt al responsabilitatii foarte ridicat, nu sunt genul care rup usor o casnicie, un contract, o intelegere. E adevarat ca Mihai Albu are o multime de 8 in codul lui numerologic: cifra de vibratie exterioara, cifra de destin, misiunea in viata, cifra karmica, toate sunt legate de vibratia puternica a lui 8. Asa cum il vedeti, aveti impresia ca e o victima..."saracutul, cu asa o scorpie de nevasta...". Nu e chiar asa, e un om foarte puternic, care nu face concesii in relatiile interpersonale, cu atat mai mult cu cat e foarte ocupat cu propriile ambitii. Iulia are cifra de destin 9, care e diferita de calea unui 8. Lumea interioara a unui 9 este foarte sensibila, si toate incercarile ei de a iesi in evidenta sunt de fapt rezultatul nesigurantei si al contradictiilor din sufletul ei, inca nu a inteles care este drumul ei, care este misiunea unui 9, incerca sa-si gaseasca drumul propriu.

Papa Benedict al XVI-lea renunta la Pontificat incepand cu data de 28.2.2013
Coincidenta sau nu, vibratia zile ide 28.2.2013 este 9, un numar care reprezinta incheierea unui ciclu, indeplinirea unei misiuni, momentul bilantului, cand se lasa in urma tot ce a fost.

Dan Bittman nu va mai putea canta?
Poate acesta este un semn ca ar fi timpul sa se opreasca, sa-si traga sufletul si sa faca  altceva de acum incolo. Din punct de vedere numerologic, este un om foarte talentat, cu multiple posibilitati. Nascut in 29.3.1962, el are cifra de vibratie interioara un numar maestru, 11, numarul intuitiei si al senzitivitatii. Este un tip carismatic, si-a folosit vocea pentru a-si transmite mesajele de suflet catre un public larg, dar mai are si alte posibilitati. Are si 3, are si 5 in codul sau numerologic, este un bun comunicator, un deschizator de drumuri, un om caruia ii place sa experimenteze,  asa incat, are toate sansele sa inceapa ceva nou, cu mult succes.

Teo Trandafir divorteaza?
Desi ar fi la al doilea divort, Teo Trandafir, numerologic vorbind, nu este genul care renunta usor la niste responsabilitati asumate. Cu 88 in matrice, dar si cu vectorul 2-5-8 complet, ea este o persoana cu un simt al datoriei foarte dezvoltat. Cei cu 88 sunt capabili de sacrificii fara niciun calcul, doar din iubire. Ei simt nevoia sa reprezinte ceva foarte important pentru partenerul de viata, si chiar daca lucrurile nu merg bine intr-o casnicie, ei tind sa mentina familia unita si fac tot posibilul sa evite un divort.

Victor Ponta a iesit din sedinta CSAT dupa 30 de minute.
Victor Ponta nu are cum sa reziste, cu o forta psihica atat de mica ( un singur 1 in matrice), in fata lui Traian Basescu, care are cinci de 1(11111). Orice intalnire fata in fata  nu are cum sa se termine altfel decat cu  usi trantite din partea celui mai slab. El face pe cocosul cand e departe de Traian Basescu, atunci face ce stie el mai bine, isi urmeaza propriul destin, acela de mascarici. Arhetipul celor cu cifra de destin 3 este "Animatorul", in italiana i se spune chiar "Il Giullare" (jongleur, artist de strada, mim, acrobat, etc.). El are doar rolul de a anima scena politica, de a lansa subiecte in presa,  nu de a aduce mai multa responsabilitate sau schimbari morale.

ADRIANA BAHMUTEANU (7.5.1974) si SILVIU PRIGOANA (22.12.1963)
Daca privesc aceste doua personaje doar prin prisma numerologiei, constat ca nu prea au multe lucruri in comun sau mai bine spus, nu au chiar nimic in comun. El are 6 de 2 (222222) in matrice! In cazul lui Prigoana, este mai mult decat valabila zicala "gura bate fundul", dar il bate rau de tot, fiindca vorbele lui au o putere foarte mare, atat in bine, cat si in rau. Structural, el este un om asezat, caruia ii place sa fie ordine, disciplina si stabilitate in viata lui (cifra de vibratie interioara 4), iar cifra de destin 8, ii aduce abilitati de conducator, bun organizator, eficienta si o intuitie foarte dezvoltata pentru afaceri. Adriana, dupa matrice, este o persoana echilibrata, cu mari aspiratii in zona spirituala, dar si cu capacitatea de a-si asigura bunastarea materiala. Structura eu-lui ei (cifra de vibratie interioara) sta sub vibratia lui 7, caracteristica persoanelor analitice, introspective, intuitive. Cifra ei de vibratie exterioara este 5,  cifra comunicatorului, a celor care iubesc libertatea, diversitatea, si nu rutina si stabilitatea...Meseria de jurnalist i se potrivea foarte bine, cu atat mai mult cu cat cifra ei de destin este 6, o cifra legata de creativitate. Cifra 6 arata si faptul ca este o mama foarte buna si ca familia este prioritara pentru ea. La un moment dat a avut  un proiect cu o gradinita, aceasta ar fi fost exact pe sufletul ei, i s-ar fi potrivit perfect ( nu stiu daca mai functioneaza...), fiindca 6-le are are aceasta misiune de "parinte cosmic".

MONICA BARLADEANU (12.12.1978) si BOBBY PAUNESCU (8.9.1974) s-au despartit?
O pereche interesanta: Monica are 6 de 1 (111111) in matrice, o forta psihica imensa, trebuie numai sa gandeasca ceva si ceilalti sunt la picioarele ei. Are talent actoricesc, are cifra de vibratie interioara si exterioara 3, "the Entertainer" prin excelenta, straluceste in public, are si 222, deci stie sa ajunga si la sufletul spectatorului. Faptul ca s-a dus in USA sa studieze actoria, tine de cifra ei de destin 4, care o indeamna sa construiasca pe baze solide. Ea nu poate face lucrurile dupa ureche, lucreaza dupa planuri bine stabilite, nu ii plac improvizatiile si lucrurile facute in pripa.
Bobby Paunescu, desi are o avere de nu stiu cate miliarde de dolari (impreuna cu familia), nu este preocupat de bunurile materiale (nu are complet vectorul 3-6-9)! Are intr-adevar cifra de vibratie interioara 8, ceea ce ii aduce niste abilitati in zona financiara, disciplina si capacitate organizatorica. El este insa un tip foarte creativ, iar faptul ca s-a apucat de film, nu a fost un moft, a fost o necesitate dictata de structura lui interioara. Cifra lui de destin este 11. Fiind un numar cu multa "electricitate",  domeniile  aferente lui sunt filmul, televiziunea, radioul, deci a ales bine. Ma gandesc la discutiile din familie, cand tatal a fost precis dezamagit ca fiul nu se ocupa exclusiv de afaceri...

ANA MARIA PRODAN (n. 17.12.1972) si LAURENTIU REGHECAMPF (19.9.1975)
Cu cifra de vibratie interioara si cifra de destin egale cu 3, Ana Maria Prodan are intr-adevar talent de animatoare, are acest dar al spontaneitatii, ii place sa fie tot timpul in centrul atentiei, este vesela, activa, energica, glumeata. Cu 8 (1+7 = 8), cifra de vibratie interioara, are si calitati de manager, ii plac banii dar mai mult ii place puterea pe care o dau acestia. Are un psihic puternic si tendinta de a-i domina pe ceilalti (1111).
Sotul ei, cu patru de 9(9999) in matrice,  are o inteligenta deosebita! Forta lui psihica este la fel cu a ei (1111), doar ca la capitolul emotional, il joaca Ana Maria cum vrea ea, mai ales ca el are cifra de vibratie exterioara 9, ceea ce arata ca este  un om tolerant, intelegator si bun cu cei din jur.

SERBAN IONESCU SI MAGDA CATONE
Numerologia imi arata ca acesti oameni au o legatura profunda la nivel sufletesc, iar pe de alta parte nu cred intr-o ruptura totala intre ei, mai au un drum de facut impreuna in viitor. Desi vad ca se arunca toata  vina pe Magda Catone, nu ea este cea care si-a dorit separarea, si ma refer la divortul intentat in urma cu cativa ani. Cu 88 in matrice Magda Catone este tipul omului responsabil, care accepta un divort numai in conditii extreme, cand nu mai este nimic de facut. Cel care s-a simtit incorsetat in aceasta casnicie a fost de la inceput Serban Ionescu, lui ii lipseste 8 din matrice. Chiar a facut o declaratie la un moment dat, cum ca pentru el actele nu reprezinta nimic in casatorie, ca sunt doar o complicatie in plus.
Legat de boala lui Serban Ionescu, intr-adevar anul acesta, pana la sfarsitul lui septembrie, este o perioada critica pentru el, dar culmea e ca si Magda Catone are o perioada de cumpana in acest an, perioada care se va incheia la sfarsitul lui octombrie.
Serban Ionescu are cifra de destin 11, un Numar Maestru cu semnificatii deosebite. Tot ce i se intampla acum reprezinta, probabil, necesitatea constientizarii misiunii lui din aceasta viata si revenirea pe calea trasata de destin.(29.5.2012)

DAN CAPATOS
Emisiunile lui sunt o mare mizerie, dar eu cred ca isi va da seama de greselile pe care le-a facut.
Are o uriasa stima de sine, se considera intr-adevar buricul pamantului , pe sistemul Gigi Becali (555).
Culmea este ca nici macar nu castigurile materiale "il mana in lupta", ci numai dorinta de a fi in atentia opiniei publice, de a avea succes cu orice pret. El este "comunicatorul" prin excelenta, are cifra de vibratie interioara si cifra de destin egale cu 5, jurnalismul i se potriveste foarte bine, deci ar avea capacitatea sa-si construiasca  o cariera de succes si prin alte mijloace.(29.5.2012)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month