DSK * n. 25.04.1949

Cand am citit ieri dimineata ce a patit Dominique Strauss-Kahn, nu mi-a venit sa cred, eram sigura ca totula  fost pus la cale de adversarii lui politici. Si totusi...calculandu-i matricea psihoenergoinformativa, potrivit datei sale de nastere, am descoperit ca are trei de 4, ceea ce inseamna, citez din cartea lui Anatol Basarab "Numerologia in viata fiecaruia", ca: "Deseori acestia (cei cu 444) devin sau pot deveni cu usurinta robii placerilor corporale. Sunt posibile manifestari anormale de temperament printre care si cea de natura sexuala. Pot deveni oameni obsedati sexual, avand un temperament maniacal...etc". Cum?
 Are un singur 1, ceea ce inseamna ca psihic nu este foarte puternic, nu-i plac confruntarile, nu este deschis la colaborari, are o nevoie patologica  de admiratie si respect. 
 Cu un singur 2 el tinde sa acumuleze energia de la cei din jur, are un sistem bioenergetic vulnerabil.

Il salveaza casuta lui 3, are 333, ceea ce il ajuta se descurce bine in situatii dificile, nu are nevoie de mult timp pentru a lua o decizie. Este genul de om care se antreneaza in orice fel de discutii, indiferent de tema si da impresia ca este specialist in domeniu. Considera ca un om puternic este acela care este mai bine informat, care cunoaste mai multe despre tot ce se intampla in jurul lui. Ii place sa experimenteze senzatii tari, se plaseaza deseori in situatii periculoase.
In general, cei carora le lipseste cifra 6, tind sa se lipeasca de persoane bogate, fiindca nu prea le place munca aducatoare de bani, ei vor sa fie liberi sa experimenteze  fara sa fie conditionati de grija zilei de maine. Sunt tentata sa zic asta si despre DSK, el casatorindu-se cu o femeie foarte bogata care l-a ajutat sa progreseze in cariera politica. Totusi, cu 333 si 99, DSK s-ar fi descurcat si singur...poate...

Cifra de vibratie interioara este 7.
"Este cifra invatatului, filosofului, ocultismului. Sunt seriosi, mareti, pot conduce si nu suporta prostiile omenirii. Se comporta ingamfat, cu simtul superioritatii personale si cu sarcasm...
Sunt foarte razbunatori, dar se razbuna cu mana lor. Nici peste o suta de ani nu uita daca le-a facut cineva un rau si asteapta momentul potrivit pentru a se razbuna."

Cifra sa de destin este tot 7. Ca numar magic, 7 reprezinta momentul in care omul isi depaseste conditia terestra si isi indreapta privirea spre necunoscut, cautand perfectiunea spirituala. Sunt studiosi, analitici, au un spirit de observatie accentuat si o curiozitate fara limite (in toate domeniile, se pare...). Originali, creativi, orgoliosi, individualisti si independenti, ei isi vor urma propriile idei pana la ultimele consecinte, fara sa tina seama de parerea si judecata celorlalti.

Si cifra 4 il urmareste indeaproape. Are cifra de vibratie exterioara si misiunea in viata egale cu 4. 4 tine de o anumita rigiditate, de stabilitate, ordine si disciplina. Sunt considerati stalpii societatii (uneori pana cedeaza slabiciunilor carnale...), sunt buni organizatori si administratori.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month