DESPRE NUMEROLOGIE

ANATOL BASARAB despre STIINTA NUMEROLOGIEI:
"Sunt 7 nivele ale numerologiei.
Dupa cum bine stim, in numerologie, ca si in oricare alta stiinta sau carte, exista 7 straturi (nivele informationale).
Primul strat-cel mai nevinovat, este accesibil oricui, si in general nu este capabil sa produca vreun rau atunci cand este utilizat.
La acest nivel se vorbeste despre importanta cifrelor si semnificatia lor in viata cotidiana.
Aici se afla informatii despre caracteristicile personalitatii omului, instrumente pentru descoperirea capacitatilor si talentelor, menirea fiecarui om, potentialul psihoenergetic si psihologic, ciclurile de viata, interrelatia cu realitatile inconjuratoare. Acest strat de informatii este acela din care se culeg informatii ce se scriu in ziare, pe diferite situri de internet si despre care se vorbeste la televizor.
Dar fireste, numerologia nu se rezuma la acest nivel, si ar fi naiv sa presupunem ca Pitagora, in Egipt si mai tarziu pe insula Crotos ii invata pe discipolii sai doar cunoasterea de la acest nivel.
Al doilea si al treilea strat de informatie este cunoscut si utilizat practic de catre magi, ocultisti si practicanti ai ezoterismului.
Cu ajutorul acestor metode, instrumente, informatii, acestia pot vedea, pot descoperi cauzele mistice si nevazute pentru o minte nespecializata a unor lucruri mult mai profunde si a tot felul de evenimente si situatii, legatura dintre ele, interactiunea, sensul lucrurilor si al oamenilor.
Despre stratul informational 4 si 5, putem spune ca este unul stiintific (am in vedere aici stiinta autentica care nu are insa prea mare legatura cu stiinta pamanteana) cum ar fi matematica superioara, fizica, chimia si geometria sacra. Acest nivel este unul foarte complicat si necesita o minte bine pregatita, capabila de gandire abstracta superioara si gandire spatiala.
Omul nepregatit, care dintr-o intamplare va accesa aceste nivele, ori nu va intelege nimic, ori se va sminti.
Despre nivelele informationale 6 si 7 a numerologiei nu vom spune nimic aici deoarece aceste straturi apartin planului Dumnezeiesc, si nu are nici o legatura cu numerologia practica sau aplicata.
Fiecare dintre cele 7 straturi informationale detine in interiorul sau alte substraturi informationale la fel cum fiecare chakra dintre cele 7, detine alte 7 subchakre.
Aceasta este legea manifestarii oricarui tip de informatie in cele 7 straturi ale planului vietii pamantesti. Acest lucru este extrem de important de inteles.
Orice forma de informatie, fie si o simpla stire de la televizor detine in interiorul sau 7 nivele de informare.
Primul nivel e accesibil pentru aprox. 85% din populatie. Aici, informatia e perceputa in mod direct si asimilata fara a fi prelucrata. Adica ceea ce li se da, ei inghit. Cunoasteti afirmatia “Am vazut la televizor, S-a scris in ziar, Am auzit la stiri, Am vazut pe Discovery, A zis X, S-a demonstrat stiintific, Oamenii de stiinta spun etc”.
Putem spune ca exista 7 nivele de manifestare a realitatii. Doar 10% din populatia globului este capabila sa vada, sa perceapa, sa asimileze din aceeasi stire nivelul 2 si 3 de informatie, adica de realitate, si legatura dintre diferite alte cauze si efecte, plecand de la o simpla stire (de ex. Se scumpeste painea) si poate ajunge sa vada ca undeva pe Pamant se va produce un cutremur devastator avand tot aceeasi cauza, efect si paralelism – scumpirea painii. Acesti oameni sunt cu totul speciali si diferiti. Gradul lor de sincronizare este foarte mare, si astfel, ei pot vedea cauza si efectul intre cele mai neasteptate situatii si evenimente. Ei stiu oarecum sa citeasca printre randuri, sa auda printre cuvinte, sa vada printre si dincolo de imagini.
Care dintre voi ar putea vedea real legatura dintre aruncarea cu piatra intr-un caine si moartea unei fetite in spital din cauza intarzierii medicului la operatie?
Doar aprox. 5% din populatia globului este capabila sa acceseze nivelele 4 si 5. De regula, acestia sunt mari specialisti intr-o stiinta pe care au aprofundat-o pana la acel nivel unde stiinta pamanteasca se contopeste cu stiinta dumnezeiasca. Printre ei sunt mari matematicieni, chimisti, fizicieni, care s-au cufundat in aceste stiinte atat de adanc, incat au ajuns sa il descopere pe Dumnezeu prin intermediul lor.
De la acel nivel, fizica de exemplu, nu mai este fizica in acceptiunea si viziunea generala ci devine o stiinta, o cunoastere divina, inaccesibila chiar si celor mai buni colegi fizicieni ai acestuia.
Cati mari matematicieni cunoasteti in lume? Va spun eu : 10 maxim 15 pe tot globul.
Nivelele 6 si 7 sunt accesibile doar marilor maestrii. Astfel de oameni au existat doar cativa de-a lungul istoriei. Chiar daca acestia au existat, lor le-a fost aproape imposibil de a ne transmite in forma verbala sau scrisa informatiile de la acele nivele. Acele informatii nu pot fi verbalizate. Ele pot fi doar traite. Nivelele 6 si 7, sunt nivele accesibile formei intuitive de cunoastere si spirituale. Aceste nivele nu pot fi declansate decat daca ai batatorit bine de tot nivelele anterioare.
Indrumare pentru incepatori
Voi incerca aici o mica indrumare pentru cei ce sunt la inceput pe calea cunoasterii numerologiei. Sa nu credeti vreodata ca aceasta stiinta vi se va deschide in toata amploarea si frumusetea ei asa dintr-o data. Acest lucru, se va petrece treptat, pe masura dezvoltarii spiritului vostru si al expansiunii constiintei.
Numerologia vi se va descoperi voua in acea masura in care veti fi pregatiti sa o asimilati, sa o interiorizati si veti fi pregatiti sa asimilati un anumit nivel informational al ei.
Altfel nu se va intampla, deoarece nivelul propriu trebuie sa coincida cu ceea ce doriti sa primiti.
Cum se petrece deschiderea noilor straturi informationale?
Acest proces se poate compara cu acela in care recitim o carte sau revizionam un film mai vechi, in care inainte nu ai observat anumite detalii, ceva ce ai trecut cu vederea, ceva ce ai scapat dar cu fiecare citire sau revizionare tu incepi sa observi ceea ce in trecut iti scapa atentiei dintr-o cu totul alta perspectiva si dintr-un alt punct de vedere.
La fel se petrece si in numerologie. Uneori, calculele numerologice obisnuite, deprinse, si la prima vedere simple, deodata incep sa se deschida in fata mintii si a ochilor reveland ceva ce in trecut nu ai observat. Si credeti-ma ca aici atentia nu are nici o implicatie.
Asa este construita constiinta noastra.
In masura in care aceasta se extinde in aceeasi masura se extinde si capacitatea de a patrunde mai adanc in esenta lucrurilor."
Preluare de pe site-ul lui Anatol Basarab (Psiforce)

1 comment:

  1. Informații extrem de prețioase !
    Mulțumesc

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month