May 20, 2011

Mihaela Radulescu * n. 03.08.1969

Mihaela Radulescu are o matrice psihoenergo informativa destul de ciudata. Vectorul 1-4-7, care este responsabil cu capacitatea de a urmari si atinge obiectivele cu consecventa si de a trece cu bine peste obstacolele care impiedica realizarea obiectivelor, nu are decat o singura cifra, ceea ce arata o slaba calitate a acestei linii. La fel si vectorul 2-5-8, care arata capacitatea de a tine unita familia, simtul datoriei, relatia cu societatea, natura sociala a omului, toleranta fata de ceilalti...tot o singura cifra! In schimb toate cifrele s-au adunat in vectorul 3-6-9, care indica bunastarea materiala, dar si atasamentele, tabieturile sau cat de dispus este omul la schimbari. Cand linia este supraincarcata (in acest caz avem nu mai putin de 9 cifre), calitatea ei de baza tinde sa se destabilizeze. Cu cat iti creezi mai multe tabieturi, cu atat consumi mai multa energie si la un moment dat te incurca atat de mult incat incepi sa faci o revolutie si sa renunti la toate aceste atasamente.  
Persoanele cu patru de 3 au niste calitati care-i diferentiaza de ceilalti prin felul lor de a fi, de a gandi, pot sa fie foarte atragatoare, dar in acelasi timp pot genera o antipatie inexplicabila. Ele sunt marcate de soarta prin necesitatea de a dobandi o experienta intr-un anumit domeniu, prin dorinta persistenta de a-si realiza proiectele prin orice mijloace, prin dorinta de a impartasi  si celorlalti cunostintele lor, chiar cu forta.
Sistemul lui 3 se ocupa de acumularea de informatii, de stocarea lor, de clasificarea lor, unele utile, altele nu, unele se depoziteaza in memoria de lunga durata a subconstientului, altele se depoziteaza in memoria de scurta durata. Acum inteleg de unde scoate Mihaela  atatea vorbe, de ce toate se amesteca intr-un vartej ametitor greu de urmarit. Ea le scoate de peste tot, din boutique-ul memoriei indepartate, din spa-ul memoriei curente, de oriunde...Are o memorie fantastica, lucru care ii permite sa joace teatru sau sa minta cu seninatate (nu spun ca o si face). "Mendacem memorem esse oportet" (Quintilianus, De institutione oratoria), adica "mincinosul trebuie sa aiba o memorie foarte buna."
Cifra 3 mai apare in viata Mihaelei sub forma cifrei de vibratie interioara. Mihaela este fiinta stralucitoare, energica, vesela, mandra si independenta, ambitioasa, iubitoare de putere, dornica de popularitate si de admiratia celor din jur.
Cei cu 66 sunt oameni practici, iubitori de munca, capabili sa atinga un anumit nivel al bunastarii materiale. 
Practicismul acestor oameni se manifesta in directiile si domeniile in care acestia isi fac meseria, dar ei pot fi foarte practici in mai multe meserii deodata. Daca muncesc timp indelungat intr-o meserie care le e pe plac, atunci pot dobandi un succes destul de mare.

Cat priveste cifra 9, cei cu 999 au un nivel intelectual puternic de la natura. Daca mai sunt inzestrati si cu multi de 3, au o minte ascutita si patrunzatoare.
Ei tind sa schimbe diverse profesii si meserii. Se pot adapta usor atunci cand isi parasesc orasul sau tara in care s-au nascut.

Ca si la Oana Zavoranu pe treapta cea mai de sus a SCARII FERICIRII se afla bunastarea materiala, dar spre deosebire de Oana, la Mihaela bunastarea materiala este o consecinta a muncii ei, a efortului de a invata, de acumula informatii, de a utiliza aceste informatii in dezvoltarea creativitatii.

Daca cifra de vibratie exterioara  este 8 (cifra puterii, a bogatiei si aprecierii lumesti), cifra sa de destin este 9, cifra celor care trebuie sa invete cum sa-si arate compasiunea, a celor care vor sa schimbe lumea si sa o faca mai buna, a idealistilor, a celor generosi care vor sa-i ajute pe ceilalti. Numarul 9 indica o persoana dotata cu magnetism si cu capacitati mentale si intuitive deosebite. Ei sunt impetuosi, idealisti, plini de umanitate, adevarati deschizatori de drumuri, dornici sa invete in permanenta. Nu prea au succes in afaceri, dar stiu sa cheltuiasca banii cu mare usurinta.

 In zona iubirii, familiei si responsabilitatii se completeaza foarte bine cu Dani Otil, pentru care vectorul 2-5-8 este cel mai puternic din matricea lui. El este omul care poate sa-i dea energia de care are nevoie (are 3 de 2 in matrice) si este un tip responsabil, are 3 de 8 in matrice. Cei cu 888 se simt chiar responsabili pentru intreaga omenire, ei vor sa faca ceva important, sa dea noi dimensiuni actiunilor lor, daca nu pentru mase mari de oameni, cel putin pentru cei din jurul lor. Pentru ei notiunea de familie reprezinta ceva mult mai profund si filozofic.
Culmea este ca si la Dani cifra de vibratie exterioara este tot 8 ca la Mihaela. In schimb cifra de destin a lui Dani este 5, cifra "comunicatorului", a celui care isi cauta libertatea, care pune accent pe latura fizica a vietii si de aceea ii plac situatiile competitive, etc.

In ce priveste "stihiile", adica cele 4 elemente, apa, aer, foc, pamant, Mihaela este numai aer si foc, arde in flacari! Intr-adevar ea are o necesitate ridicata de a afla lucruri noi, de a comunica. In acelasi timp cei cu elementul aer preponderent nu pot cuprinde un sistem intreg si complicat, ei iau elemente dispersate de ici, colo, invataturi incomplete, bucatele de cunostinte.
Avand in mod egal si elementul foc, Mihaela se joaca de multe ori cu focul, se aprinde si ea, dar ii arde si pe ceilalti.


La Dani predomina elementele apa si pamant.
Este productiv, determinat, daca isi propune un scop il urmareste pana la capat,  are intuitie, o imaginatie bogata, este si visator, dar are o legatura energetica puternica cu mediul inconjurator prin elementul apa.

In concluzie, cei doi sunt firi complementare, punctul lor de intalnire este zona lui 8, cifra puterii si a aprecierii lumesti.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...