Mihaela Radulescu * n. 03.08.1969

Mihaela Radulescu are o matrice foarte dezechilibrata. Vectorii 1-4-7 si 2-5-8 nu au decat o singura cifra, in timp ce in vectorul 3-6-9 s-au adunat 9 cifre. Aparent ea nu are capacitatea de a-si urmari cu consecventa obiectivele propuse, decat daca este stimulata si ajutata dinafara (1-4-7) si nu are capacitatea de a tine unita familia, nu se simte responsabila in relatia cu societatea, cu familia, nu este toleranta fata de ceilalti (2-5-8). Cu 9 cifre in 3-6-9, calitatea liniei tinde sa se destabilizeze. Ea se bazeaza pe convingeri consolidate, pe tabieturi si scheme mentale. Insa, cu cat este mai hotarata sa-si pastreze propriile convingeri, cu atat consuma mai multa energie si din cand in cand este inevitabila o explozie care arunca in aer toate aceste convingeri, are loc o eliberare si se pleaca din nou de la zero. Si asta de mai multe ori in viata.
Avand un singur 1 in matrice, are un sistem psihic destul de slab, care are tendinta de a absorbi din exterior energia capabila sa-i satisfaca propriul ego, desi egoismul ei este atat de fin incat putini isi dau seama de asta. Avand un caracter veleitar, evita sa ia deciziile singura sau da raspunsuri interpretabile, transferand asupra celorlalti responsabilitatea unei decizii, generand controverse in orice situatie. Nici nu o intereseaza subiectul disputei, important e sa dea impresia ca detine puterea. Este posibil sa-si fi construit personalitatea in jurul altor calitati, dar in ce priveste forta psihica, ea nu poate rezista mult presiunilor psihice, daca este rugata insistent sa faca un anumit lucru, cedeaza in maximum 1 minut, pune conditii, dar asta numai pentru a-si motiva hotararile mai tarziu.
Lipsa lui 2 din matrice arata ca are un sistem bioenergetic deschis spre acumularea energiei din exterior, este ca un "vampir" care are nevoie de energia celor din jur, de aceea se inconjoara de lume, adora sa fie in atentia celorlalti. In cuplu este foarte bine sa aiba un partener cu mai multi 2, pentru a compensa lipsa de energie. Sportul, deasemenea, o ajuta foarte mult.
Are 3333 in matrice. Persoanele cu patru de 3 au niste calitati care-i diferentiaza de ceilalti prin felul lor de a fi, de a gandi, pot sa fie foarte atragatoare, dar in acelasi timp pot genera o antipatie inexplicabila. Ele sunt marcate de soarta prin necesitatea de a dobandi o experienta intr-un anumit domeniu, prin dorinta persistenta de a-si realiza proiectele prin orice mijloace, de a impartasi  si celorlalti cunostintele lor, chiar cu forta. Sistemul lui 3 se ocupa de acumularea de informatii, de stocarea lor, de clasificarea lor, unele utile, altele nu, unele se depoziteaza in memoria de lunga durata a subconstientului, altele se depoziteaza in memoria de scurta durata. Acum inteleg de unde scoate Mihaela  atatea vorbe, de ce toate se amesteca intr-un vartej ametitor greu de urmarit. Ea le scoate de peste tot, din boutique-ul memoriei indepartate, din spa-ul memoriei curente, de oriunde...Are o memorie fantastica, lucru care ii permite sa joace teatru sau sa minta cu seninatate (nu spun ca o si face). Deasemenea, poate sa-si manifeste talentul in scris. Fictiunea este domeniul in care poate sa-si lase libera fantezia.
Cifra 3 mai apare in viata Mihaelei sub forma cifrei de vibratie interioara, care o ajuta sa se descurce in orice situatie, sa fie sociabila, deschisa, sa aiba simtul umorului, multa ironie, sa fie creativa, energica, vesela, mandra si independenta, ambitioasa, iubitoare de putere, dornica de popularitate si de admiratia celor din jur.
Cu 66 este o persoana practica si muncitoare, dar munceste numai pentru ea.
Cat priveste cifra 9, cei cu 999 au o inteligenta nativa deosebita, avand aproape calitatile unui clarvazator. Daca mai sunt inzestrati si cu multi de 3, au o minte ascutita si patrunzatoare.
Ei tind sa schimbe diverse profesii si meserii. Se pot adapta usor atunci cand isi parasesc orasul sau tara in care s-au nascut.
Daca cifra de vibratie exterioara  este 8 (cifra puterii, a bogatiei si aprecierii lumesti), cifra sa de destin este 9, cifra celor care trebuie sa invete cum sa-si arate compasiunea, a celor care vor sa schimbe lumea si sa o faca mai buna, a idealistilor, a celor generosi care vor sa-i ajute pe ceilalti. Numarul 9 indica o persoana dotata cu magnetism si cu capacitati mentale si intuitive deosebite. Ei sunt impetuosi, idealisti, plini de umanitate, adevarati deschizatori de drumuri, dornici sa invete in permanenta. Nu prea au succes in afaceri, dar stiu sa cheltuiasca banii cu mare usurinta.
 In zona iubirii, familiei si responsabilitatii, Dani Otil este cel care sustine (a sustinut) relatia, vectorul 2-5-8 fiind cel mai puternic din matricea lui. El este omul care poate (a putut) sa-i dea energia de care are nevoie (are 3 de 2 in matrice) si care tine (a tinut) cuplul unit avand 3 de 8 in matrice. Cei cu 888 se simt responsabili pentru intreaga omenire, ei vor sa faca ceva important, sa dea noi dimensiuni actiunilor lor, daca nu pentru mase mari de oameni, cel putin pentru cei din jurul lor. 
Cifra lui de vibratie exterioara este tot 8 ca a Mihaelei, iar cifra lui de destin este 5, cifra "comunicatorului", a celui care isi cauta libertatea, care pune accent pe latura fizica a vietii si de aceea ii plac situatiile competitive, etc.
In ce priveste "stihiile", adica cele 4 elemente, apa, aer, foc, pamant, Mihaela este numai aer si foc, arde in flacari! Intr-adevar ea are o necesitate ridicata de a afla lucruri noi, de a comunica. In acelasi timp cei cu elementul aer preponderent nu pot cuprinde un sistem intreg si complicat, ei iau elemente dispersate de ici, colo, invataturi incomplete, bucatele de cunostinte. Avand in mod egal si elementul foc, Mihaela se joaca de multe ori cu focul, se aprinde si ea, dar ii arde si pe ceilalti.
La Dani predomina elementele apa si pamant.
Este productiv, determinat, daca isi propune un scop il urmareste pana la capat,  are intuitie, o imaginatie bogata, este si visator, dar are o legatura energetica puternica cu mediul inconjurator prin elementul apa.

In ce-l priveste pe noul partener al Mihaelei, Felix Baumgartner, acesta seamana in multe privinte cu Mihaela. Are ca si ea o inteligenta nativa notabila (999), ii lipseste simtul responsabilitatii fata de familie sau societate, "fac ce vreau, de nimeni nu depand" (linia 2-5-8 slaba), este increzator in fortele proprii, nicio provocare nu il sperie (coloana 1-2-3 dezvoltata la maximum).
Spre deosebire de Mihaela, el stie mai bine care sunt obiectivele lui si le urmareste cu consecventa (linia 1-4-7).

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month