Mircea Cartarescu * n. 01.06.1956

Nascut intr-o zi de 1, Mircea Cartarescu  are  o cifra  de vibratie interioara care ii confera un caracter puternic, creativitate si originalitate. Numarul 1 reprezinta forta si initiativa personala, dorinta de a actiona conform propriilor necesitati, de a experimenta, chiar de a gresi si a o lua de la capat pentru a-si depasi propriile limite. In tinerete cel aflat sub vibratia lui 1 se misca fara tinta, nesigur, fiindca realitatea pe care o descopera nu corespunde idealurilor sale, in timp ce la maturitate devine un model, o calauza pentru contemporani, intelegand ca lumea exterioara nu este decat reflexul propriului ego, iar actiunea sa trebuie indreptata spre interior.
Dar si cifra sa de destin este 1. Ea provine, insa, din 2 si 8, doua cifre feminine, dintre care una a emotiilor, iar cealalta, exceptie a numerelor pare, reprezinta forta, puterea de a lupta. Impreuna dau imaginea unui cavaler al dreptatii care evita sa-si foloseasca sabia din prea multa delicatete.
Cei cu vibratia 1 au o personalitate de tip mental, dinamic, chiar genial si aproape intotdeauna polemic. Le place sa iasa in evidenta si intotdeauna devin persoane cunoscute si influente. Nu accepta interferentele in proiectele proprii. Pot atrage antipatia multora fiindca uneori par increzuti si pedanti si in plus sunt foarte directi si nu foarte diplomati.
Cifra sa de vibratie exterioara este 6, cifra creatiei si armoniei, a iubirii absolute. 6 este vibratia celui care ocroteste, a celui dornic sa-i ajute pe ceilalti sa progreseze, este cifra "parintelui interior". Scopul vietii unui 6 este acela de a cultiva virturile iubirii, ale compasiunii si tolerantei.

Din punctul de vedere al matricei, 111 caracterizeaza o persoana receptiva la ceea ce se petrece in sufletul celorlalti. Cei cu 111 sunt oameni linistiti si echilibrati, acolo unde exista o atmosfera incordata nu este locul cel mai potrivit pentru ei. Tendinta lor cea mai accentuata este de a nu supara pe nimeni niciodata. Sunt cei mai buni sfatuitori, au darul de a asculta si a-si intelege interlocutorul, sunt deschisi pentru colaborare, au de la natura o deosebita forta de a calma si in preajma lor problemele dispar, nu dau prea mare importanta trecutului si prezentului, traiesc mai mult in viitorul optimist.
Prezenta lui 666 in matrice, il determina sa converteasca tot ceea ce vede, aude, simte, toate trairile sale interioare, in poezii, romane sau orice alt tip de materializare care implica o munca  intensa, chiar fizica. Harnicia celor cu 666 este proverbiala, iar realizarile lor pot sa aiba influenta asupra unor mase mari de oameni. 
Vectorul 2-5-8 ne arata un simt al responsabilitatii ridicat, capacitatea de a se atasa emotional de partener, devotamentul fata de familie si societate.

Sotia sa, Ioana Nicolaie, este nascuta tot pe 1 iunie, dar in 1974. Surprinzator este, insa, faptul ca, desi ei sunt nascuti in ani diferiti, au acelasi numar de destin, acelasi numar karmic, iar suma ultimelor 2 cifre din anul nasterii fiecaruia este 11, un Numar Maestru, numarul intuitiei, al geniului creator.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month