Monica Gabor (ex Columbeanu) * n. 08.01.1988

In ciuda controverselor legate de viata ei, din punct de vedere numerologic, Monica Gabor are multe atuuri. In primul rand are patru de 8 in matrice. Cei cu 8888 au un simt al responsabilitatii foarte accentuat, ei devin foarte incomozi pentru ca pretind exagerat de mult de la ceilalti, dar nu se cruta nici pe ei insisi. 
Totodat ei considera ca au misiunea de a se dedica unor cercuri cat mai mari de oameni, de a face ceva pentru cei mai slabi decat ei, pentru ca judeca intotdeauna in termeni de dreptate, justitie.
Dar 8 este si cifra ei de vibratie interioara. Nascuta intr-o zi de 8, este din start o fiinta puternica. Reusita, bogatia materiala si spirituala fac parte din destinul ei, cu atat mai mult cu cat cifra ei de destin este chiar 8. Cei cu destinul 8 au o personalitate puternica si un spirit de initiativa extraordinar. Ambitiosi, luptatori, nu se tem de nimic indraznind sa faca lucruri la care altii nici nu viseaza. Ei sunt oamenii care vor reusi intotdeauna sa ajunga in varful ierarhiei sociale, indiferent de treapta de la care au pornit, vor reusi sa-si depaseasca originea si conditia initiala. Exista pericolul, ca urcand prea repede, sa si coboare tot atat de repede. Entuziasti, cu o vointa incredibila, dotati cu o rezistenta proverbiala, cei cu 8 dau impresia ca sunt experti in orice domeniu, pentru ei puterea inseamna cunoastere. In general opiniile celorlalti au o valoare relativa pentru ei, nu prea isi pierd timpul ascultand sfaturile altora. Pentru ei nu exista ierarhii sociale, nu se impiedica in subtilitati cand e vorba de viata sociala si de aceea devin uneori antipatici. Pentru ei iubirea inseamna uneori cucerirea puterii, dar aceasta aparenta duritate ascunde spaima de a nu fi iubiti.
Eficiente si active din punct de vedere mental, sunt persoane oneste si corecte in ceea ce fac, detesta minciuna si inselaciunea, au un dezvoltat simt al dreptatii. Intotdeauna vor cauta compania persoanelor importante.
Cifra de vibratie exterioara este 1, cifra initiatorilor, a celor creativi, indrazneti, deschizatori de drumuri.
Numarul ei karmic este tot 1(1+9), ceea ce inseamna ca datoria ei karmica, lectia pe care trebuie sa o invete in aceasta viata este sa devina lider sau initiator intr-un anumit domeniu (1), prin dezvoltare spirituala si intelectuala, dar nu in scopuri egoiste, ci pentru slujirea celorlalti(9). 
Misiunea in viata este 7, cifra celor inspirati si intuitivi, a celor care vor sa invete si vor sa inteleaga viata intr-un mod filozofic si profund.
Are 4 de 1 in matrice, ceea ce inseamna ca are o forta psihica mare. Cei cu 1111 pot sa-i influenteze pe ceilalti prin felul lor de a fi, chiar daca uneori au tendinte dictatoriale. Au un caracter puternic, marcat de o vointa puternica. Au darul si forta psihica necesara de a se pune in rolul unui sarpe care se uita cu o privire hipnotica in directia broscutei si au o placere deosebita cand aceasta ramane paralizata de frica lor. Ei vor sa fie admirati si recunoscuti, tind sa devina lideri.
Le plac momentele incordate ale vietii si chiar le cauta cu lumanarea. In acelasi timp, a le induce celorlalti o stare psihica de neliniste, ii face sa se simta superiori. Sunt cei mai buni oameni pentru rezolvarea conflictelor altora.
Doresc cu toata forta sa fie in preajma puternicilor lumii, indiferent din ce domeniu, material, intelectual sau social sau chiar al lumii interlope.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month