Andrei Plesu * n. 23.08.1948

Andrei Plesu are 3 de 8 in matrice. Cei cu 888 au din nastere un puternic simt al responsabilitatii, fiind gata sa se sacrifice pentru binele celorlalti. Sunt foarte binevoitori si toleranti, daca vor sa ajute, nici un pericol nu-i poate opri. Sunt mereu in cautarea adevarului si dreptatii absolute, sunt foarte exigenti cu ei insisi, dar si cu ceilalti, carora nu prea le inteleg slabiciunile. 
Trei de 3 in matrice arata un potentialul cognitiv deosebit, indiferent de domeniul de activitate, arte sau stiinte exacte. Sistemul lui 3 se ocupa in mod intens de acumularea de informatii, constientizate sau nu, de stocarea si prelucrarea informatiilor. Cei cu 333 sunt, evident, persoane foarte bine informate, considera ca informatia este cea mai mare bogatie pentru ca ii ajuta sa se descurce mai bine in momentele dificile, in comparatie cu altii. Acestia nu au nevoie sa li se explice foarte mult un lucru, ei prind totul din zbor si nu le place vorbaria multa. Au nevoie de foarte putin timp pentru a lua o decizie hotaratoare.
Daca devin profesori atunci sunt migalosi si tin cont de toate amanuntele, ii obliga pe ceilalti sa invete si tind sa se faca ascultati prin orice mijloace.
Daca ceva nu merge in viata lor, au capacitatea  de autoanaliza si prin aceasta sa corecteze directia pe care o vor urma.
Vectorul 2-5-8 este foarte puternic, el reprezinta capacitatea omului de a iubi, un simt al datoriei foarte dezvoltat, capacitatea de a-si indeplini dorintele si armonia in familie.
Vectorul creativitatii (7-8-9) se manifesta cu conditia ca ratiunea, intelepciunea si inspiratia sa gaseasca momentul potrivit.
La d-l Plesu "etericul" si "teluricul" se impletesc armonios, are o necesitate ridicata de informatie si comunicabilitate, tendinta de a iesi din traditii si din standarde, avand 4+3 elemente de foc+aer, dar in acelasi timp, este o persoana cu picioarele pe pamant, productiv, cu 5+1 elemente de pamant+apa. 
Cifra sa de vibratie interioara este 5, cifra comunicatorului, a celui care actioneaza asupra materiei transformand-o, cifra chintesentei (quinto=5). Pentru cei aflati sub aceasta vibratie, schimbarea inseamna progres, nu incertitudine. Ei iubesc latura imprevizibila a vietii, sunt iconoclastii, cercetatorii, eclecticii, calatorii, sunt cei care respecta libertatea celorlalti, pentru ca iubesc libertatea mai mult decat orice.
Cifra sa de vibratie exterioara este 8, cifra celor care muncesc din greu pentru a-si atinge tintele propuse, cifra celor organizati, determinati si a caror valoare este recunoscuta foarte rapid in domeniul in care lucreaza.
Dar 8 este si cifra sa de destin, cifra "ambitiosului", a celui care trebuie sa-si fixeze obiective clare si care ajunge intotdeauna in varful ierarhiei sociale, indiferent de unde a pornit. Foarte eficienti si activi din punct de vedere mental, cei cu vibratia 8 sunt persoane progresiste, independente, integre si sincere, detesta minciuna si inselaciunea, au un dezvoltat simt al dreptatii si eticii, isi asuma responsabilitatea faptelor lor. Au un simt analitic foarte accentuat, de aceea ceilalti se incred in judecatile lor de valoare si in discernamantul lor.
23.8.1948.35.8.31.4

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month