Angela Merkel * n.17.07.1954

Angela Merkel este o persoana foarte echilibrata, foarte diplomata, se controleaza foarte bine, dupa cum reiese din coloanele matricei, care au aproximativ acelasi numar de cifre.
Cifra sa de vibratie interioara este 8, care provine din 1 si 7, doua numere de exaltare a calitatilor lui 8. Cel cu 8 este o persoana puternica, independenta, care infrunta dificultatile cu calm si determinare, fiind sigura de drumul ales. Are simt practic,  dar este in acelasi timp vizionara. Ii place sa ii inspire pe altii si sa-i ghideze. Cel aflat sub aceasta vibratie are ambitii nelimitate, fiindca are si mijloacele de a se ridica deasupra mediei celor din zona lui profesionala. El nu vrea atat bogatia materiala, cat vrea puterea, acesta fiind adevaratul lui obiectiv. Cu toate astea el nu se simte implinit decat atunci cand gaseste echilibrul dintre putere si bani, pe de o parte, si valorile etice, morale si spirituale, pe de alta parte.
Cifra sa de vibratie exterioara este 7, cifra celor care supun controlului ratiunii absolut tot. Este simbolul intelepciunii, al cautarii adevarului etern, al celor introspectivi, perfectionisti.
Dar 7 este si cifra sa de destin, ceea ce inseamna ca este o persoana analitica, orgolioasa, independenta, destul de rece si distanta, nu primeste sfaturi dinafara, este capabila sa-si urmareasca propriile idei pana la ultima consecinta fara sa tina seama de judecata celorlalti. Desi, pe cei cu cifra de destin 7 nu-i preocupa castigurile materiale, nici renumele, deseori ajung in centrul atentiei opiniei publice. Prezenta lor demna, rece, distanta, indeparteaza orice gest de apropiere. Adevaratul motiv al comportamentului lor este apararea intimitatii si ascunderea emotiilor sub o masca de indiferenta. Stiu sa asculte, dar detesta palavrageala, nu le place sa aiba de a face cu oameni josnici. Ca prieteni sunt loiali si corecti.
Tinzand excesiv spre perfectiune, nu accepta jumatatile de masura, ei vor intotdeauna ce e mai bun din foarte bun, si de aceea isi stabilesc standarde, idealuri si obiective aproape imposibil de realizat.
Misiunea in viata este 9, o cifra incarcata de energia compasiunii si a iubirii extinse la nivel global.
In matrice are 777,  un semn foarte puternic, care arata ca a venit aici cu o misiune, pe care trebuie sa o accepte ca fiind inevitabila. eventualele derapaje nefiind pedepsite aspru, ci sunt considerate experiente necesare. Cel cu 777 nu trebuie sa caute succesul, el are cunoasterea. 

17.7.1954.34.7.32.5

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month