Silvio Berlusconi * n.29.09.1936

Inca de la inceput se remarca multimea de 9 din data nasterii lui Berlusconi. Dupa calcule, matricea lui se mai imbogateste cu un 9, adica va avea 9999, ceea ce inseamna ca are o inteligenta mult peste media poporului din care face parte.
Caracteristic celor cu 9999 este forta lor mentala deosebita, de care sunt constienti si pe care  o folosesc ca pe o arma puternica. Gandesc diferit de restul lumii, considera ca toate problemele si rezolvarile acestora pornesc din mentalul oamenilor. Ei sunt foarte duri si exigenti cu cei care nu stiu sa-si foloseasca mintea. Daca luam in considerare si 333 din matrice, care reprezinta potentialul cognitiv si capacitatea de a lua decizii rapide in situatii complicate, se poate spune ca Berlusconi are o minte sclipitoare.
Cu 11 in matrice nu are o forta psihica mare, are o fire prietenoasa pana la punctul in care fiecare isi respecta partea lui de contract, pe ideea "cat im dai, atat iti dau si eu inapoi". Are un comportament dual, in functie de situatie isi poate schimba usor punctul de vedere, azi sustine un lucru, maine cu totul altceva. Este capabil si de tradare, numai pentru a-si salva pielea.
Are un singur 6 ceea ce inseamna ca este intr-o armonie interioara stabila, este pe jumatate practic, pe jumatate romantic. Cei cu un singur 6 tind in aceeasi masura spre bunastarea materiala si spre una spirituala, dar cum nu pot sluji la doi Dumnezei in acelasi timp, dobandesc doar una dintre acestea, dar ce mai conteaza, cu 333 si 9999, se descurca foarte bine.
Nascut intr-o zi de 29, cifra sa de vibratie interioara este 11, un Numar Maestru, cifra persoanelor carismatice, care au capacitatea de a se lupta pentru un ideal si care s-au nascut pentru a-i inspira pe altii, de aceea pot sa devina faimosi, sa ocupe pozitii importante in plan profesional si social.  Cifra sa de vibratie exterioara este 9, cifra celor care vor sa salveze lumea, sa-i ajute pe cei defavorizati. Pare un tip de treaba, in fond, a te implica in politica inseamna a deveni portavocea unor mase mari de oameni... Pana si misiunea in viata este sub vibratia lui 9, este un filantrop innascut, (mai ales cu fetele)!
Cifra lui de destin este 3, cifra "animatorului". A fost intr-adevar un animator, a "animat" din nimic un imperiu, a "animat" din nimic un partid...De regula 3-ul este cel care confera un talent deosebit in domeniul artistic, multi oameni din lumea divertismentului stau sub semnul lui 3. Nu intamplator a investit in showbiz, avea el o dorinta neimplinita in suflet...Pitoresti, plini de imaginatie, creativi, cei cu 3 au o istetime naturala, sunt elocventi, flexibili, le place sa fie inconjurati de oameni tot timpul, le place viata si distractia. 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month