Maria Basescu * n. 06.09.1951 si Traian Basescu * n. 04.11.1951

Maria si Traian Basescu au, surprinzator, un element comun foarte puternic in matricele lor numerologice. Ceea ce sare in ochi chiar de la prima vedere este forta lor psihica. Amandoi au cinci de 1 (11111).  "Un razboi bun e mai bun decat o pace rea", aceasta ar fi deviza celor cu 5 de 1. Ei sunt nascuti sa fie conducatori, d-na Maria cred ca este comandantul in familie. Le place ordinea si disciplina,  nu le place sa le iasa nimeni din cuvant sau sa-i contrazica. Daca cineva promite ceva si nu se tine de cuvant, a doua oara e bine sa nu mai apara in fata acestor oameni. Ei vad viata ca pe o lupta si de aceea sunt severi nu numai cu altii dar si cu ei insisi. Pentru a intelege ce este o prietenie adevarata intre doi barbati, trebuie sa te imprietenesti cu un astfel de om. Cu toate ca sunt atat de duri si fermi, vor face tot posibilul si chiar imposibilul pentru a-i ajuta pe cei apropiati lor in momentele grele. Nu vor ezita sa-si dea viata pentru un prieten. Pe de alta parte ei sunt intoleranti fata de oamenii care nu le sunt pe plac si le spun in fata fara ezitari.

D-l Basescu are 444 in matrice ceea ce inseamna ca ii place stabilitatea, ordinea si disciplina. 444 este si un indicator al sanatatii la nastere, pleaca din start cu niste date care-i permit sa reziste, din punct de vedere fizic, oricaror conditii potrivnice.
7 reprezinta cifra norocului, dar si a cunoasterii profunde a lumii si legilor ei. Intrucat 7 lipseste din matricea d-lui Basescu inseamna ca i s-a dat libertatea deplina de a experimenta pe pielea lui ce e bine si ce e rau si de a invata din propriile greseli.
Linia 1-4-7 este supraincarcata, avand 8 cifre, ceea ce inseamna ca tot timpul are in minte o mie de planuri, de obiective, se misca in toate directiile, vrea sa rezolve toate problemele deodata, ceea ce poate duce la rezultate egale cu zero uneori.
Are 22, ceea ce inseamna ca este destul de sensibil, exista un feedback intre el si interlocutori, este comunicativ, nu prea iubeste singuratatea, dar are si momente cand simte nevoia sa fie singur. Prefera discutiile mai emotionale decat pe cele pur informationale. Starea lui depinde in mare masura de ceea ce se intampla in jur si reactioneaza imediat.
Are 55, ceea ce inseamna ca are o imagine buna despre sine, are intuitie, stie ce e bine pentru el si pentru cei apropiati, dar nu intotdeauna isi asculta vocea interioara. Daca s-ar baza pe intuitie ar gresi mai putin.
Lipsa lui 8 arata ca nu se considera dator nimanui in plan personal.
Lipsa lui 3 este destul de grava pentru d-l Basescu deoarece sistemul lui 3 lucreaza cu informatii (nu ca n-ar avea dansul informatii!), dar memoria ii joaca feste atunci cand se asteapta mai putin si in plus accepta cu greu ideile celorlalti.
Atat  d-l Basescu cat si d-na Basescu, pe linga forta psihica deosebita, au si vointa de a realiza ceea ce isi propun. Vectorul 4-5-6 vorbeste despre faptul ca sunt persoane active, cu multa vointa si  care au darul de a impinge lucrurile acolo unde doresc ei.
In ce priveste inteligenta, trebuie remarcat faptul ca d-na Maria are o inteligenta superioara sotului sau. Are 3 de 9 (999) in matricea numerologica. Are o minte ascutita, o memorie mai buna si un intelect foarte puternic. Nu suporta oamenii greoi la minte si nici pe cei care au nevoie de prea multe explicatii pentru a intelege ceva.
Comparand liniile 3-6-9 ale celor doi, vedem ca d-l Basescu are o singura cifra in aceasta linie, ceea ce potrivit lui Alexandrov, inseamna lipsa atasamentelor si tabieturilor, spirit revolutionar, dorinta de a schimba totul si pe toti din jurul sau, pe cand d-na Maria are vectorul incarcat la maximum, ceea ce inseamna ca ii plac lucrurile stabile si are multe tabieturi.
Amandoi au aceeasi cifra de destin = 4, cu deosebirea ca la d-l Basescu 4 provine din 22, un Numar Maestru care inseamna Maestrul Constructor si reprezinta vibratia lui 4 la un nivel superior, inseamna angajarea in proiecte de anvergura care privesc mase mari de oameni. 22 nu este singurul Numar Maestru din data nasterii d-lui Basescu, cifra sa de vibratie exterioara este 11, tot un Numar Maestru care impune o viziune mai larga asupra misiunii si rolului pe care trebuie sa-l joace in aceasta viata.
Numarul 4 simbolizeaza consecventa, eficacitatea, ambitia, logica si disciplina. Seriozitatea, simtul practic si harnicia predomina in fata riscului sau schimbarilor neasteptate, pe care nu le agreeaza. Analitici si rationali, bunul simt ii ajuta sa ia deciziile juste, fiind foarte incapatanati nu vor abandona niciodata o idee sau un obiectiv. Uneori isi exprima opiniile direct si brutal. Nu agreeaza oamenii care umbla cu ocolisuri.
Deasemenea amandoi au aceeasi cifra reprezentand misiunea in viata, si anume 6. Este o cifra legata de cautarea armoniei, a echilibrului, de loialitate si responsabilitate.
6.9.1951.31.4.19.10
4.11.1951.22.4.14.5

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month