NUMEROLOGIA SALVEAZA ROMANIA

Desi blogul meu exista de vreo ...multe... luni, timp in care am fost unica vizitatoare, in ultimul timp am inregistrat o crestere nemaiintalnita a traficului, sute de oameni doresc sa stie cum se calculeaza matricea numerologica!
Insusi d-l Cristoiu face o emisiune despre numerologie, la televizor ni se explica cum se calculeaza aceasta matrice, iar site-ul Mariana.ro este blocat de o avalansa de cereri pentru a accesa softul miraculos...!!!!
Ce se intampla fratilor?

Numerologia chiar ar putea salva Romania daca am alege oameni care au inscrise in matricele lor calitati de conducatori, spirit vizionar si simtul responsabilitatii.


Vorbind despre ROMANIA, a carei data de nastere este  1.12.1918, analizandu-i atat matricea, cat si numerele operative, putem sa ne dam seama ce asteptari sa avem, ce calitati si ce defecte si-au pus amprenta asupra destinului sau.


Vectorul 1-4-7 arata capacitatea de a stabili obiective, de a le duce la indeplinire, dar si de a sustine propriile opinii si optiuni.
Avand 5 cifre  in acest vector, Romania stie sa-si urmareasca obiectivele pana la finalizare, dar neglijeaza aspectele colaterale, nu prea tine cont de cei pe care ii afecteaza aceste obiective, adica merge pana la capat indiferent de consecinte.

Vectorul 2-5-8 se refera la dorinta si capacitatea de a sustine familia, de a lupta si a munci pentru familie, pentru comunitate, in sens larg.
Cu 5 cifre in aceasta linie, Romania isi doreste sa aiba o comunitate puternica ("noi, romanii!"), dar are o imagine idealizata despre sine, de aceea exigentele sunt uneori exagerat de mari, iar comunitatea nu se ridica la inaltimea acestor asteptari.

Vectorul 3-6-9 indica stabilitatea, atasamentele, obiceiurile de care este legata si cat de dispusa este la schimbari.
Cu 3 cifre in aceasta linie, Romania are multe obiceiuri si traditii la care tine, pare foarte atasata de ele, dar poate sa si renunte brusc la ele, fara niciun motiv aparent, dupa care sa revina imprevizibil la ele. 
Deasemenea, aceasta linie ne mai spune ca Romania nu are vocatie revolutionara, nu agreeaza schimbarile radicale. 

Vectorul 1-2-3 arata forta psihica, autostima, dorinta de a se distinge de ceilalti.
Cu unsprezece cifre in aceasta coloana, Romania are o stima de sine exagerata, are un potential foarte mare, dar in loc sa isi valorifice calitatile reale, isi consuma energia pentru a se supraevalua, a se lauda cat este de buna si frumoasa, fara sa demonstreze cu fapte acest lucru.

Vectorul 4-5-6 se refera la sanatate, logica, intuitie, capacitatea de a munci, harnicie, la aspiratia umana spre autonomie financiara, spre sustinerea materiala a membrilor comunitatii.
Cu o singura cifra in coloana, Romania nu are din start capacitatea sa asigure autonomia financiara si prosperitatea materiala a cetatenilor ei.

Vectorul 7-8-9 caracterizeaza talentul si creativitatea.
Cu 2 cifre in aceasta coloana, Romania nu ofera conditii pentru valorificarea talentelor, in timp ce alte tari se folosesc de talentele romanilor.

Analiza fiecarei casute din matrice:

11111 - caracter despotic, fara limite in dorinta de a domina psihic, ceea ce genereaza reactii ostile din partea celorlalti; salvarea unui astfel de caracter sta in descoperirea talentelor legate de arta, de spiritualitate; paradoxul acestei configuratii este ca, in fata autoritatilor, ori se comporta ca un supus pasiv, ori, cand apare o anumita presiune, explodeaza brusc si nu il mai poti opri, cale de mijloc nu exista.

 222 - caracter vesel, comunicativ, empatic, nu suporta minciuna si prefacatoria, in situatii dificile actioneaza instinctiv, cand presiunea este prea mare, pot exista explozii emotionale.

33 - imaginatie bogata, fara idei fixe, interes pentru stiinte si tehnologie, calitati de proiectant cu atat mai mult cat exista si un 5 (logica) in matrice.

5 - intuitia si logica sunt la minim, dar exista...

4 - lipseste din matrice, ceea ce arata ca Romania nu se impune ca un organism sanatos, integru, bine structurat din nastere, de aici si ezitarile din istorie, eschivele, jocul la doua capete.

7 - lipseste din matrice; in general 7 este considerata o cifra a norocului, dar in acelasi timp este si cifra cunoasterii profunde a lumii si a legilor ei; lipsa lui 7, dintr-o perspectiva optimista, reprezinta libertatea deplina in explorarea lumii, adica trebuie sa afli singur ce e bine si ce e rau, sa inveti din greseli, sa depasesti cu dificultate toate obstacolele care apar.

8 - un singur 8 in matrice arata ca Romania are simtul responsabilitatii din nastere, dar din cand in cand uita si trebuie sa i se atraga atentia.

9 - un singur 9 in matrice arata ca Romania are o inteligenta normala si o memorie cam slaba, ceea ce o ajuta sa nu aiba resentimente fata de ceilalti, nu este ranchiunoasa si razbunatoare.

Cifra de destin a Romaniei este 5, cifra legata de cunoasterea concreta, de dorinta de a experimenta, de schimbare, transformare; este simbolul inteligentei si curiozitatii, al dezvoltarii constiintei de sine.

Care este scopul nasterii Romaniei Mari ne spune al treilea numar operativ,  21, care reprezinta: 2(energie in dezvoltare) + 1(autostima) = 3 (constiinta de sine).


2 comments:

 1. Dar ce spuneti despre cei care nu au deloc cifra 9 in matrice,cum ar fi Verdi 10.10.1813 sau Da Vinci 15.04.1452 ei fiind considerati genii, iar cifra 9 reprezentand forta mentala, inteligenta etc.?

  ReplyDelete
 2. Si in secolul XI s-au nascut si se vor naste oameni fara 9 in matrice. Asta nu inseamna ca ei sunt lipsiti de inteligenta, doar ca alte vibratii vor fi importante in aceasta perioada. Spre deosebire de anii care incep cu 1900 (vibratia = 1, principiul masculin, initiator, conducator,individualist,independent, etc.), incepand cu 2000, de exemplu, vibratia secolului sta sub semnul lui 2 (spirit de cooperare, adaptabilitate, parteneriat, emotii, sentimente).
  La fel daca ne referim la anul nasterii lui Leonardo Da Vinci, 1452, el sta sub influenta lui 5(1+4), adica reprezinta spiritul vizionar, aventurier, libertatea folosita in mod constructiv, intuitia, etc.
  Pe de alta parte 9 in matrice nu reprezinta inteligenta creativa, ci capacitatea de a te descurca in plan fizic, material.Inspiratia vine din alte sfere.
  In plus geniile au un "regim special"...

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month