Oreste Alexandru Scarlat Teodorescu * n. 14.07.1975

Oreste are matricea si numerele operative identice cu ale Angelei Merkel. Ceea ce ii diferentiaza este cifra de vibratie interioara, la Angela Merkel aceasta fiind 8, cifra puterii, iar la Oreste 5, simbolul dinamismului si curiozitatii.
  Oreste este o fiinta de foc si aer, in matricea lui predomina  principiul activ/masculin sau Yang.
  Vectorul 1-4-7, care reprezinta capacitatea omului de a-si realiza conceptiile spirituale in viata de toate zilele, este bine conturat, iar cei trei 7 (777)  arata ca pe el l-a inzestrat Dumnezeu cu darul ocrotirii.
  Oamenii cu 777 pot fi ingeri sau demoni, unii, sub masca spiritualitatii, pot urmari scopuri meschine, altii dimpotriva, au venit aici ca sa faca bine. Si unii si altii sunt intr-o stransa legatura cu planurile spirituale inalte, numai ca fiecare are modul propriu de a-si canaliza si utiliza aceste energii.
In general numarul 7 este considerat numarul norocului, trei de 7 indica mai mult decat noroc, este vorba despre un salt calitativ, nu cantitativ. Cei cu 777 pot fi numiti designerii propriei lor vieti, ei au fost inzestrati cu calitatea de a detine informatii solide despre lume, univers, natura, stiu totul despre altii prin intuitie, senzatii, sentimente. Ei detin cunostinte legate de legi universale, de aceea pot sa lucreze in orice domeniu de activitate, cu conditia ca profesiile lor sa fie legate de mase mari de oameni. Pot fi medici, profesori, psihologi, etc.
Cifra sa de vibratie interioara este 5. Cei cu vibratia 5 sunt destepti, nerabdatori, activi, iubesc libertatea,  nu se vor perfectiona niciodata intr-un singur domeniu, ei vor sa experimenteze tot, se simt atrasi de lucrurile ciudate si neobisnuite. Simbolul geometric al lui 5 este pentagrama, steaua cu 5 colturi, de aceea cei cu vibratia 5 se considera oameni "cu stea in frunte". Numarul 5 este situat la mijlocul sistemului numeric, sunt patru numere inaintea lui 5 si patru numere dupa 5, de aceea cei aflati sub vibratia sa, sunt tot timpul in miezul lucrurilor. Ei pot sa fie buni mediatori (moderatori...) pentru ca pot sa-si schimbe punctul de vedere foarte rapid.
Cifra sa de vibratie exterioara este 7, o cifra considerata sacra, mistica si spirituala. Desi sunt oameni directi si sinceri, intotdeauna pastreaza o unda de mister in jurul lor, fiind destul de neintelesi de catre ceilalti. Ei tind sa se indeparteze de la viata tumultuoasa si sa mediteze in singuratate si considera ca au o misiune importanta pe acest pamant. In tinerete au mari dificultati de adaptare, dar intotdeauna invata din propriile greseli si experiente.
Dar 7 este si cifra de destin a lui Oreste. Ca drum al vietii, 7 este cifra "individualistului", a celui care in singuratate trebuie sa invete din propria experienta, folosindu-se de cunostinte si intelepciune.  Cei cu 7 sunt dotati cu o memorie foarte buna si cu o profunda capacitate analitica. Au obiective clare si nu se multumesc cu rezultate aproximative. Ei vor sa raspunda la marile intrebari legate de lume, de univers.

Vectorii 1-2-3 si 7-8-9, au aproximativ un numar egal de cifre, de unde rezulta ca Oreste este un om echilibrat in ce priveste atitudinea de tip actiune-reactiune, impulsivitate-gandire.
Vectorul 3-5-7 reprezinta norocul, dar si capacitatea de a inainta spre un anumit scop intr-un timp mai scurt sau mai lung, care la el este bine sustinut de informatie(33), intuitie(55) si protectie divina(777).

14.7.1975.34.7.32.5

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month