Demi Moore * n.11.11.1962


Demi Moore (Demetria in acte, ce nume frumos! Demetra era la greci zeita graului si agriculturii, a campiilor vesnic verzi, a tineretii vesnice, cea care facea anotimpurile sa se reinnoiasca, protectoarea casatoriei si a legilor sacre...) are o matrice identica cu a Nadiei Comaneci! Nu s-au nascut la aceeasi data, exista o mica inversare de cifre:
Nadia 12.11.1961, Demi 11.11.1962.
Cifra de vibratie interioara difera insa, in adancul sufletului lor vibreaza putin altfel fiecare, desi "tiparul" general este asemanator.
Nadia are cifra de vibratie interioara 3, cifra celor energici, mobili, ambitiosi si carora par sa le reuseasca toate usor si simplu.
Demi are cifra de vibratie interioara si cifra de vibratie exterioara egale cu 11, un Numar Maestru. Oamenii cu 11 sunt intuitivi, vizionari, au capacitatea de a-i influenta pe ceilalti, au un farmec aparte. Un 11 pune in valoare si calitatile lui 2, dar la un nivel superior.
Cifra sa de destin este 4, care provine din 22, un alt Numar Maestru, simbolul "geniului constructor", a carui energie deosebita faciliteaza realizarea unor obiective imposibile pentru altii. Vibratia lui 4 determina un drum in care predomina necesitatea asigurarii confortului mental prin munca. Buni organizatori, dornici de stabilitate, cei cu 4 sunt determinati, au multa tenacitate, au o buna legatura cu lumea materiala, sunt sinceri, directi, intransigenti.
Cu cinci de 1(11111) si cinci de 2(22222) in matrice, Demi Moore are multa forta. 11111 indica un caracter puternic, o vointa puternica; niciodata nu are dubii ca ar putea gresi cand actioneaza, face numai ce vrea ea, fara sa se gandeasca la cei din jur. Aceasta forta psihica este foarte utila intr-o cariera competitiva. 22222 indica o bioenergie in exces care trebuie consumata in activitati de tipul muncii fizice sau sportului.
Filme ca "Striptease" sau "G.I. Jane" nu se puteau face fara o forta vitala si bioenergetica innascuta. Ea are capacitatea sa actioneze mai mult asupra ei insasi, atat din punct de vedere psihic cat si bioenergetic, dar numai cand vrea ea. Daca in capul ei si in sufletul ei incoltesc idei si ganduri negre, se poate autodistruge foarte usor.
11.11.1962.22.4.20.2

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month