Paulo Coelho * n. 24.08.1947

Cifra de vibratie interioara a lui Paulo Coelho este 6, cifra armoniei, esenta creatiei. Simbolizat printr-o hexagrama alcatuita din doua triunghiuri, unul cu varful in sus, reprezentand calea binelui, a evolutiei, si unul cu varful in jos reprezentand calea raului, a degradarii, 6 ne arata doua cai diametral opuse pe care le poate alege omul. De aceea cel aflat sub vibratia lui 6 va cauta intotdeauna echilibrul, armonia interioara si exterioara. De asemenea, 6 corespunde unei mari capacitati de intelegere, de toleranta, de generozitate si bunavointa. Acest 6 provine din 24 (ziua de nastere), care este format din doua cifre yin feminine si care sugereaza nevoia de a-i proteja, ingriji si educa pe ceilalti. In acelasi timp, un 6 are si el nevoie de atmosfera linistita si calma a unui camin  in care sa se simta in siguranta. Marea sensibilitate a celor cu vibratia 6 se poate manifesta cu succes in arta.

Cifra dominanta in codul sau numerologic este 8. Ea apare si ca vibratie exterioara si ca numar de destin.
Cifra 8 este cifra unei personalitati puternice, dotata cu mult curaj, putere interioara si capacitate de concentrare mare. Un 8 este perseverent, tenace, capabil sa conceapa planuri pe termen lung, are capacitati innascute de leader, este vizionar, talentele sale sunt legate de proiecte de anvergura, este capabil sa-i inspire pe ceilalti, cu conditia ca ei sa inteleaga ce vrea acest 8, care este cu mult in viitor cu ideile sale.
Din perspectiva numarului de destin, 8 simbolizeaza fortele materiale concentrate in atingerea aspiratiilor omului. Cei aflati sub influenta vibratiei lui 8 sunt persoane ambitioase, energice, eficiente, constructive, echilibrate, combative, cu o personalitate puternica. Sunt persoane integre si sincere care detesta minciuna si inselatoria. Un 8 pare a fi mai degraba dotat pentru succes in afaceri (nu degeaba Coelho publica mereu clasamente cu cartile lui aflate in topul vanzarilor...), in realitate, un 8 are si capacitatea de a accede la cunostinte superioare, de a fi un vizionar.
Din perspectiva cifrei karmice, lui Coelho ii este "scris" sa fie un lider spiritual, fiindca datoria lui karmica este ca prin forta informatiei pe care o raspandeste(3) sa devina initiator(1) al reproiectarii fiintei umane (4).

24.8.1947.35.8.31.4

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month