Lenny Kravitz * n. 26.05.1964

 Lenny Kravitz este un personaj foarte interesant din punct de vedere numerologic.
Cifra de vibratie interioara (structura interioara a eu-lui sau) este 8, cifra puterii, a bogatiei si a succesului social. Cei cu 8 sunt pragmatici, puternici, duri, cam egoisti, par reci dar in sufletul lor entuziasti si vesnic revoltati.
Cifra de vibratie exterioara ( cum se manifesta calitatile interioare in societate) este 5.
5 este cifra celor care se considera cu stea in frunte, oameni speciali, destepti, fara astampar, aventurieri, mereu in cautare de noi provocari. Mandri de personalitatea lor, se considera barbatii ideali si li se pare normal sa aiba succes la femei.
Cifra de destin (directia in viata, calea de urmat folosind toate celelalte calitati inscrise in data nasterii) este 6, care provine din 33, un numar maestru. Sase este cifra armoniei, esenta creatiei, hexagrama formata din doua triunghiuri, unul cu varful in sus, reprezentand calea binelui, a evolutiei, si unul cu varful in jos reprezentand calea raului, a degradarii. Hexagrama este un simbol folosit si in sens bun sin sens rau, nu stiu LK daca l-a folosit in cantecele lui, dar oricum el considerandu-se evreu (uneori) e posibil sa-i fie un simbol foarte drag lui. Intr-adevar, intamplator am vazut ca poarta la gat un medalion cu hexagrama ( linga o cruciulita).
6 este cifra creatorilor si in special a celor care canta cu vocea, deci LK el e destinat sa caute armonia si sa o transmita lumii sub forma de muzica…daca se poate…
El are aceasta misiune si prin cifra 1 (suma ultimelor 2 cifre din anul nasterii 6+4) pentru ca trebuie sa fie si un inovator, initiator, cel dintai, etc.
 Despre matrice voi spune doar ca el are o vitalitate importanta(1-2-3), o vointa puternica (4-5-6) si un talent impresionant de a face bani (3-6-9), pe deasupra acest 666 ne arata o persoana cu un simt practic extraordinar, un om care munceste toata ziulica fara sa oboseasca, un om care pune in practica orice ii trece prin minte fara sa stea pe ganduri, inclusiv cand e vorba de muzica sa. Are un temperament ardent si un sex-apeal de necontestat. Unii ar putea face din nou legatura dintre acest 666 si hexagrama de care vorbeam mai inainte. 
Numarul karmic este 11, din nou un numar cu o vibratie puternica,  potrivit caruia omul ar trebui sa fie un vizionar, un idealist,  un profet  (in fond un cantaret, un creator este intr-un fel un predicator…) depinde in ce directie sunt folosite aceste energii. Calea pe care ar trebui sa mearga el trebui sa se bazeze pe iubire, sentimente, emotii (2) si sa se concretizeze in actiuni altruiste, caritabile (9).

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month