Meryl Streep * n. 22.06.1949

Nascuta intr- zi de 22, Meryl Streep  are toate atuurile acestui Numar Maestru: capacitatea de a crea realitatea conform propriei viziuni, exprimarea deplina a talentelor, dinamism interior, canalizarea energiei in forme constructive, evolutie spirituala, succes, bunastare, ambitia de a realiza ceva unic si grandios. Acest numar reprezinta transmutarea calitatilor lui 4 de la nivel personal, la nivel universal, de unde si amplificarea capacitatii de a materializa, planifica si concretiza in plan real a unor obiective imposibil de realizat pentru altii. 

Cifra sa de vibratie exterioara este 6, cifra artistilor, a celor care cauta echilibrul si armonia prin arta. Ea este si reprezentarea "parintelui interior", a celui predispus sa-i ajute pe ceilalti sa creasca, sa se dezvolte.
Cei cu vibratia 6 sunt persoane motivate de principii solide, sunt persoane mature, responsabile, dornice sa aduca armonia acolo unde traiesc.

Cifra sa de destin este tot 6, care provine din 33, un Numara Maestru, care caracterizeaza o persoana destinata sa aduca bucurie in lume prin creativitate si compasiune. Cel cu un astfel de destin se simte responsabil pentru altii, are tendinta sa se puna in locul celorlalti si sa ia asupra sa suferintele lor, fara sa ceara nimic in schimb si fara sa judece. Are carisma, intuitie, stie sa educe prin deschiderea mintii. Este mereu disponibil, modest, accepta cu seninatate incercarile vietii, stie ca nu este crezut si ca este tradat de multe ori. Meserii ca aceea de profesor, vindecator, artist, entertainer i se potrivesc foarte bine.

Afectuosi si tandri, isi daruiesc deschis dragostea, dar la randul lor simt nevoia sa se stie iubiti si aparati. Emotivi, sensibili, romantici si idealisti, devin foarte vulnerabili in probleme care privesc latura sentimentala. Deseori vor suferi prea mult din cauza unor probleme fara importanta deosebita.
Gandirea logica si analitica, bunul simt de care dau dovada, valideaza increderea pe care ceilalti o au fata de ei. Idealisti, altruisti, sunt intotdeauna dispusi sa-si ofere sprijinul celor care au nevoie de el.

Numarul sau karmic este 11, un alt Numar Maestru, cifra inceputului cunoasterii lui Dumnezeu,care semnifica ideea omului apropiat de sfintenie, a celui care are idealuri marete, o gandire profunda si care poate sa se puna in slujba celorlalti.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month