Jennifer Lopez * n. 24.07.1969


Dansatoare, actrita, cantareata, Jennifer Lopez este o personalitate plurivalenta, al carei drum in viata este marcat, printre altele, si de un Numar Maestru. Cifra ei de destin este 11, un numar care amplifica atributele lui 1, de a conduce si de a se face remarcat. Daca numarul 1 incita la actiune, numarul 11 indeamna la a-i face pe ceilalti sa-ti urmeze calea, de a-i inspira. Un 11 este tot timpul in centrul atentiei, iubit si apreciat sau, dimpotriva, detestat. Inca de mic, un 11 simte ca are o misiune speciala, sufera pentru ceilalti, este foarte senzitiv, simte imediat problemele celorlati si incearca sa-i incurajeze. Vibratia lui 11 confera imaginatie, creativitate, originalitate si posibilitatea, celor aflati sub aceasta vibratie, sa devina persoane importante si influente, sa cunoasca succesul in orice domeniu activeaza. Puterea, autoritatea si bogatia ii intereseaza nu atat pentru ei insisi, cat mai ales pentru ajutorarea celorlalti, prin implicarea in actiuni umanitare si educative, pentru a deveni veritabili filantropi si binefacatori. Atitudinea fata de viata a celor aflati pe acest drum este extrem de intuitiva, avangardista, vizionara si profunda. Sunt foarte exigenti si au mari asteptari de la ei insisi si de la ceilalti. 
J.Lo are meritul de a fi inlaturat barierele rasiale din industria americana de entertainment, fiind cea mai influenta personalitate hispanica din SUA. Este implicata in actiuni de aparare a drepturilor omului si in nenumarate activitati filantropice.
Jennifer este o persoana echilibrata psihic, nu incearca sa domine, ii place sa fie in relatii bune cu toata lumea (111).
Emotional este mai vulnerabila, cu un singur 2 are tendinta de a absorbi energia dinafara, dar slava Domnului, are destui fani care sa-i daruiasca energie.
Cu 44 are o sanatate foarte buna din nastere, fiind foarte rezistenta la efort fizic indelungat.
Linia 1-4-7 este supraincarcata cu 6 cifre, ceea ce arata ca isi propune o multime de obiective in acelasi timp, fapt care poate incetini sau bloca realizarea unora dintre ele. Coloana 7-8-9 este dezvoltata la maximum cu 5 cifre, ceea ce arata ca este o persoana foarte talentata, care stie sa-si puna in valoare calitatile.
In ciuda aparentelor J Lo nu este o fata increzuta, "Jenny from the block" este reala, are o atitudine autocritica de cele mai multe ori  (lipsa lui 5).
Cifra ei de vibratie interioara este 6, cifra armoniei, esenta creatiei. Simbolizat printr-o hexagrama alcatuita din doua triunghiuri, unul cu varful in sus, reprezentand calea binelui, a evolutiei, si unul cu varful in jos reprezentand calea raului, a degradarii, 6 arata doua cai diametral opuse pe care le poate alege omul. De aceea cel aflat sub vibratia lui 6 va cauta intotdeauna echilibrul, armonia interioara si exterioara. De asemenea, 6 corespunde unei mari capacitati de intelegere, de toleranta, de generozitate si bunavointa. Acest 6 provine din 24 (ziua de nastere), care este format din doua cifre yin feminine si care sugereaza nevoia de a-i proteja si ingriji pe altii. In acelasi timp, un 6 are si el nevoie de atmosfera linistita si calma a unui camin  in care sa se simta in siguranta. Marea sensibilitate a celor cu vibratia 6 se poate manifesta cu succes in arta si, in special, in muzica.
Cifra de vibratie exterioara este 7, cifra  firilor analitice si studioase, a celor care cauta perfectiunea in orice fac.
Cate daruri are fata asta! Si ea ce sa aleaga? Sa cante, sa joace, sa scrie (sunt convinsa ca are pe-acasa caiete cu poezii sau nuvele...)? Familia sau arta? Iubirea sau dansul?

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month