Selena Gomez * n. 22.7.1992


Selena Gomez, vedeta preferata a miliarde de fetite din intreaga lume, are deja in spate o cariera impresionanata de actrita si cantareata.
Care sunt atuurile ei din punct de vedere numerologic?
In primul rand, data zilei de nastere, 22, care este un Numara Maestru. Numarul 22 reprezinta vibratia cea mai inalta a lui 4 (2+2) si este legat de capacitatea de a realiza in plan material lucruri iesite din comun, care sa influenteze comunitati largi de oameni. Ambitia si creativitatea sunt caracteristice celor care au acest Numar Maestru.
" Cu cat isi vor da seama mai devreme ca dispun de forta celui capabil sa construiasca si sa manevreze lumea, cu atat isi vor dori sa inceapa mai repede actiunile orientate spre binele umanitatii. Sunt persoane foarte norocoase, carora puterea de a-si domina semenii li se adauga ca o nota suplimentara. Intentia de a lua parte la actiuni consacrate progresului social si material, manifestarile altruiste care au in vedere mersul inainte al umanitatii, trebuie sa devina scopul ambitiilor lor. Numai astfel, cugetul isi va gasi linistea, bucurandu-se de realizarile pe care i le-au adus norocul - puterea si prestigiul lor" (Gladys Lobos - Numerologia magica)
In al doilea rand, Selena Gomez are 5 de 2 in matrice (22222), ceea ce inseamna ca are multa energie de daruit. O astfel de persoana are nevoie constanta sa-si consume energia, fie inconjurandu-se de persoane cu deficit de energie, fie alegand activitati mari consumatoare de energie. Energia in exces nedirectionata corect poate creea stari de iritabilitate si nervozitate, in cel mai bun caz. In cel mai rau caz se poate produce o descarcare brusca, o explozie, dupa care energia dispare, lasand locul apatiei si lipsei de vointa.
Cifra ei de destin este 5. Un 5 este versatil, bun comunicator, are o intelgenta vivace, iubeste latura imprevizibila a vietii. Este foarte adaptabil, stie sa culeaga din zbor ocaziile care apar, legate fie de noi relatii, fie de informatii. Noutatea reprezinta stimulul care il entuziasmeaza. Este vesel, mereu in miscare, vorbeste mult, se expune uneori prea mult. Este un prieten bun, iubeste libertatea, dar stie sa respecte libertatea celorlati. Nu se trage inapoi de la munca, ii place sa se puna in evidenta, ii place sa stea in mijlocul oamenilor cu conditia sa nu-i blocheze libertatea de miscare.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month