Victoria Beckham * n.17.4.1974 si David Beckham * n.2.5.1975

O familie ciudata...Aproape ca-mi vine sa le inversez matricele. Ce mi se pare straniu este ca Victoria nu are nici o cifra in vectorul bunastarii sociale. Cum sa interpretez? Ca nu o intereseaza absolut nimic legat de iubire, familie si responsabilitate? "Ma doare in cont de lume, eu vreau sa imi satisfac doar propriile placeri"...pare sa spuna. Cu trei de 4 (444), pare a avea un temperament ardent, cu tendinte obsedante in a-si satisface diverse dorinte si placeri. Supraincarcarea vectorului 1-4-7 arata ca are ambitii foarte mari, uneori isi propune prea multe obiective, actionand concomitent in mai multe directii, ceea ce nu duce intotdeauna la rezultatele asteptate.
David, in schimb, mi s-ar fi parut normal sa aiba el mai multe cifre de 4 in matrice, pentru ca meseria lui cere un corp cu o sanatate de fier, antrenat pentru orice vicisitudini. Si totusi nu are. El are in schimb o stima de sine incomensurabila, o parere buna despre el pe care nu i-o poate zdruncina nimeni si nimic, avand 555 in matrice (ceva gen Gigi Becali ..."sa ma duc eu sa o cunosc pe Sharon Stone? Sa vina ea la mine sa ma cunoasca, eu sunt Gigi Becali, cine e ea sa ma duc EU la ea?...), ceea ce ai putea crede ca ar trebui sa fie o caracteristica a Victoriei. Dar nu, Victoria nu are incredere in fortele ei (lipsa lui 5), mai ales ca neavand niciun 2, este si dependenta de reactiile celor din jur, starea ei emotionala rezoneaza cu ceea ce se intampla in mediul exterior.
Si totusi... acel 444 al Victoriei nu este intamplator, ea a luat inca din copilarie lectii de dans, abia apoi a descoperit ca ar putea sa si cante, dupa cum "o indemna" chiar cifra destinului ei, 6.
Cifra ei de vibratie interioara este 8, cifra puterii si a succesului material. "Aproape totdeauna dupa chipul lor rece si intunecat se ascunde un entuziasm uimitor" (A.Basarab). Fata asta chiar are un chip rece si intunecat. Imi imaginez un entuziasm interior pe masura!
Dupa cifra de vibratie exterioara 4, Victoria este o persoana practica, analitica, disciplinata, careia ii place stabilitatea, ordinea, lucrurile previzibile, ceea ce este in totala contradictie  cifra de vibratie exterioara a lui David, care este 5. El este un tip versatil,  pentru el diversitatea este sarea si piperul vietii, uraste rutina si stabilitatea.
Din punctul de vedere al fortei psihice, cei doi sunt identici. Cu 111 in matrice ei sunt echilibrati psihic, sunt deschisi, pot colabora foarte bine cu ceilalti, sunt diplomati, buni sfatuitori.
Din punct de vedere emotional (222), David este un tip echilibrat, vesel, energic, plin de viata, vorbaret, glumet, spre deosebire de Victoria care este supusa influentelor exterioare, cateodata poate fi energica si comunicativa, alteori este interiorizata si tacuta.
Ce ciudat! David Beckham nu are vectorul bunastarii materiale complet, el care a fost cel mai bine platit fotbalist din lume, in diverse perioade de timp. El, care are, impreuna cu Victoria, o avere estimata la 190 de milioane de lire sterline! Baiatul asta nu iubeste banii, el a avut noroc de un marketing bun, probabil din momentul in care a intalnit-o pe Victoria...Ea , da, iubeste bunastarea materiala! El vede doar cariera in fata ochilor (1-5-9 este un vector puternic in matricea lui).
Daca folosim metoda lui Alexandrov, unde vectorul 3-6-9 reprezinta stabilitatea, obiceiurile, tabieturile, atunci lucrurile se vad dintr-o alta perspectiva. Victoria, cu 5 cifre in acest vector este o persoana stabila, cu multe tabieturi, foarte traditionalista, in timp ce sotul sau, cu 2 cifre, este un tip fara multe atasamente, un spirit mai deschis schimbarilor din viata lui.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month