ROMANIA DIN 9.12.2012

Ziua de 9 ar trebui sa reprezinte nasterea unei noi Romanii, cu o constiinta luminoasa, fiindca 9, asa cum este reprezentat grafic, are in partea de sus un cerc de lumina, care vrea sa-i lumineze calea, sa o ghideze pe un nou drum. Mesajul lui 9 este cel al solidaritatii, al armoniei si al libertatii, al pastrarii laturii sale sensibile si umane. Aceasta zi ar trebui sa marcheze o renastere spirituala, o transformare interioara, o purificare, o spalare de pacate si intoarcerea unei pagini a istoriei sale.
Luna 12 aduce vibratia lui 3(1+2=3). 3-ul reprezinta “copilul interior” care ar fi timpul sa se si maturizeze, sa nu mai creada in povesti cu zane, sa nu se lase prostit de manipulatori profesionisti, sa nu mai ia minciunile drept adevar.
Vibratia intregii zile este 8 (9+1+2+2+0+1+2=17 =8). Calea lui 8 este calea puterii materiale si spirituale, a realizarilor ambitioase, a echilibrului si dreptatii. Este un destin karmic care necesita dinamism, combativitate, curaj si determinare. In relatiile cu ceilalti este necesara reconsiderarea strategiei, fiindca spiritul critic trebuie inlocuit prin actiuni generatoare de incredere. 8 ii confera Romaniei mari rezerve de energie, dar confruntarile de tip medieval nu sunt salutare.
Acest 8 este format din 1 si 7. In acest caz, 1 ar trebui sa aduca un nou inceput, prin intelepciunea lui 7.

In ce priveste matricea, Romania de maine, 9.12.2012, seamana foarte bine cu Romania de la 1.12.1918.
Are o forta psihica foarte mare (11111), incapatanare, tendinta spre totalitarism, dar in acelasi timp este capabila de sacrificii pentru prietenii adevarati. Are ca si Romania din 1918 trei de 2 (222) in matrice, deci este plina de energie, ii place sa vorbeasca mult, este prietenoasa, optimista, vrea sa fie in centrul atentiei cu orice pret. Daca se supara insa, e capabila sa raneasca cu vorba foarte rau. O alta asemanare este lipsa simtului practic, a legaturii energetice cu pamantul.
Ceea ce o deosebeste de Romania de la 1918, este faptul ca nu mai are memorie, uita de la mana pana la gura, nu stie ce vrea, nu stie in ce directie sa mearga (lipsa vectorului volitiv 4-5-6), si-a pierdut stima de sine (lipsa lui 5), in schimb a devenit mai legata de spiritualitate (7) si  mai creativa (vectorul complet 7-8-9).

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month