Kristen Stewart * n. 9.4.1990 & Robert Pattinson * n. 13.5.1986

Kristen Stewart este o persoana foarte inteligenta (999), care stie ce vrea si isi cunoaste valoarea (55). Este cam egoista (11), in sufletul ei este putin poeta si idealista ( cifra de vibratie interioara 9), dar in contact cu realitatea reactioneaza foarte bine,  revine cu picioarele pe pamant atunci cand trebuie (cifra de vibratie exterioara 4).
Creativitatea ei (7-8-9) se manifesta in masura in care ii este activat simtul responsabilitatii, in principal fiind o persoana care se bazeaza pe inteligenta (999).
Cifra ei de destin este 5, cifra "comunicatorului", a celui care trebuie sa provoace schimbarea, a celui care cauta libertatea.
Cei aflati sub vibratia lui 5 sunt talentati in multe domenii, sunt foarte versatili, si cum 5 este simbolul celor 5 simturi, radiaza in mod inconstient un adevarat magnetism sexual. Perspicace si analitici, sunt mereu in cautarea unei cai mai rapide de rezolvare a problemelor.

Robert Pattinson este un tip echilibrat psihic, mai putin echilibrat emotional. Starea lui depinde foarte mult de impulsurile care le primeste dinafara. Tradarea lui Kristen cred ca l-a afectat foarte mult, asta cu conditia ca ei sa fi fost iubiti pe bune si nu cu contract.(Au aparut deja zvonuri ca intre ei nu e decat marketing...5.9.2012)
Este o persoana cu o vointa foarte puternica, foarte practic, capabil sa atraga bogatia in viata lui, il intereseaza foarte mult cariera, adica stie sa aprofundeze domeniul care il intereseaza. Cu 3333, are o memorie foarte buna, stie sa foloseasca informatiile pe care le detine, stie sa joace foarte bine teatru, chiar si el crede ce spune, ceea ce cu siguranta il ajuta  in meserie.

Cifra lui de vibratie interioara este 4, iar cifra de vibratie exterioara este 5, doua vibratii contradictorii. E un pic chinuit omul intre dorinta de stabilitate si dorinta de schimbare, de libertate si evolutie.

Cifra lui de destin este 6, e din nou in cautarea armoniei, intre bine si rau. 6 este cifra artistilor si a muzicienilor, nu e de mirare ca a inceput cu muzica, a studiat chitara si pianul, a facut parte si dintr-o formatie. Asociat cu iubirea, responsabilitatea si intelegerea celorlati, 6 este o vibratie care aduce onestitate si fidelitate, dar si incapatanare si tendinta de a domina in spatiul familial si al prietenilor.

Jennifer Lopez * n. 24.07.1969

Dansatoare, actrita, cantareata, Jennifer Lopez este o personalitate plurivalenta, al carei drum in viata este marcat, printre altele, si de un Numar Maestru. Cifra ei de destin este 11, un numar care amplifica atributele lui 1, de a conduce si de a se face remarcat. Daca numarul 1 incita la actiune, numarul 11 indeamna la a-i face pe ceilalti sa-ti urmeze calea, la a-i inspira. Un 11 este tot timpul in centrul atentiei, iubit si apreciat sau, dimpotriva, detestat. Inca de mic, un 11 simte ca are o misiune speciala, sufera pentru ceilalti, este foarte senzitiv, simte imediat problemele celorlati si incearca sa-i incurajeze. Vibratia lui 11 confera imaginatie, creativitate, originalitate si posibilitatea, celor aflati sub aceasta vibratie, sa devina persoane importante si influente, sa cunoasca succesul in orice domeniu activeaza. Puterea, autoritatea si bogatia ii intereseaza nu atat pentru ei insisi, cat mai ales pentru ajutorarea celorlalti, prin implicarea in actiuni umanitare si educative, pentru a deveni veritabili filantropi si binefacatori. Atitudinea fata de viata a celor aflati pe acest drum este extrem de intuitiva, avangardista, vizionara si profunda. Sunt foarte exigenti si au mari asteptari de la ei insisi si de la ceilalti. 
J.Lo are meritul de a fi inlaturat barierele rasiale din industria americana de entertainment, fiind cea mai influenta personalitate hispanica din SUA. Este implicata in actiuni de aparare a drepturilor omului si in nenumarate activitati filantropice.
Jennifer este o persoana echilibrata psihic, nu incearca sa domine, ii place sa fie in relatii bune cu toata lumea (111).
Emotional este mai vulnerabila, cu un singur 2 are tendinta de a absorbi energia din exterior, dar are destui fani care sa-i daruiasca energia de care are nevoie.
Cu 44 are o sanatate foarte buna din nastere, fiind foarte rezistenta la efort fizic indelungat.
Linia 1-4-7 este supraincarcata cu 6 cifre, ceea ce arata ca isi propune o multime de obiective in acelasi timp, fapt care poate incetini sau bloca realizarea unora dintre ele. Coloana 7-8-9 este dezvoltata la maximum cu 5 cifre, ceea ce arata ca este o persoana foarte talentata, care stie sa-si puna in valoare calitatile.
In ciuda aparentelor J Lo nu este o fata increzuta, "Jenny from the block" este reala, are o atitudine autocritica de cele mai multe ori  (lipsa lui 5).
Cifra ei de vibratie interioara este 6, cifra armoniei, esenta creatiei. Simbolizat printr-o hexagrama alcatuita din doua triunghiuri, unul cu varful in sus, reprezentand calea binelui, a evolutiei, si unul cu varful in jos reprezentand calea raului, a degradarii, 6 arata doua cai diametral opuse pe care le poate alege omul. De aceea cel aflat sub vibratia lui 6 va cauta intotdeauna echilibrul, armonia interioara si exterioara. De asemenea, 6 corespunde unei mari capacitati de intelegere, de toleranta, de generozitate si bunavointa. Acest 6 provine din 24 (ziua de nastere), care este format din doua cifre yin feminine si care sugereaza nevoia de a-i proteja si ingriji pe altii. In acelasi timp, un 6 are si el nevoie de atmosfera linistita si calma a unui camin  in care sa se simta in siguranta. Marea sensibilitate a celor cu vibratia 6 se poate manifesta cu succes in arta si, in special, in muzica.
Cifra de vibratie exterioara este 7, cifra  firilor analitice si studioase, a celor care cauta perfectiunea in orice fac.
Cate daruri are fata asta! Si ea ce sa aleaga? Sa cante, sa joace, sa scrie (sunt convinsa ca are pe-acasa caiete cu poezii sau nuvele...)? Familia sau arta? Iubirea sau dansul?

Selena Gomez * n. 22.7.1992


Selena Gomez, vedeta preferata a miliarde de fetite din intreaga lume, are deja in spate o cariera impresionanata de actrita si cantareata.
Care sunt atuurile ei din punct de vedere numerologic?
In primul rand, data zilei de nastere, 22, care este un Numara Maestru. Numarul 22 reprezinta vibratia cea mai inalta a lui 4 (2+2) si este legat de capacitatea de a realiza in plan material lucruri iesite din comun, care sa influenteze comunitati largi de oameni. Ambitia si creativitatea sunt caracteristice celor care au acest Numar Maestru.
" Cu cat isi vor da seama mai devreme ca dispun de forta celui capabil sa construiasca si sa manevreze lumea, cu atat isi vor dori sa inceapa mai repede actiunile orientate spre binele umanitatii. Sunt persoane foarte norocoase, carora puterea de a-si domina semenii li se adauga ca o nota suplimentara. Intentia de a lua parte la actiuni consacrate progresului social si material, manifestarile altruiste care au in vedere mersul inainte al umanitatii, trebuie sa devina scopul ambitiilor lor. Numai astfel, cugetul isi va gasi linistea, bucurandu-se de realizarile pe care i le-au adus norocul - puterea si prestigiul lor" (Gladys Lobos - Numerologia magica)
In al doilea rand, Selena Gomez are 5 de 2 in matrice (22222), ceea ce inseamna ca are multa energie de daruit. O astfel de persoana are nevoie constanta sa-si consume energia, fie inconjurandu-se de persoane cu deficit de energie, fie alegand activitati mari consumatoare de energie. Energia in exces nedirectionata corect poate creea stari de iritabilitate si nervozitate, in cel mai bun caz. In cel mai rau caz se poate produce o descarcare brusca, o explozie, dupa care energia dispare, lasand locul apatiei si lipsei de vointa.
Cifra ei de destin este 5. Un 5 este versatil, bun comunicator, are o intelgenta vivace, iubeste latura imprevizibila a vietii. Este foarte adaptabil, stie sa culeaga din zbor ocaziile care apar, legate fie de noi relatii, fie de informatii. Noutatea reprezinta stimulul care il entuziasmeaza. Este vesel, mereu in miscare, vorbeste mult, se expune uneori prea mult. Este un prieten bun, iubeste libertatea, dar stie sa respecte libertatea celorlati. Nu se trage inapoi de la munca, ii place sa se puna in evidenta, ii place sa stea in mijlocul oamenilor cu conditia sa nu-i blocheze libertatea de miscare.

Lara Fabian * n. 9.1.1970


Lara Fabian are cinci de 9 in matrice (99999)! Am intalnit asa ceva doar la vreo 3 persoane, dintre care 2 erau maestrii spirituali si terapeuti...
Fata asta  este incontestabil daruita, iubita si sustinuta de Divinitate!
Are cifra de vibratie interioara 9, cifra de destin 9, cifra karmica 9!
Numarul 9 cuprinde vibratiile tuturor numerelor care il preced. Persoana aflata sub influenta lui 9 poate fi capabila de orice, atat in sens pozitiv, cat si negativ, pentru ca riscul de a-si dispersa energia este foarte mare. Are o intuitie foarte dezvoltata, este inspirata si capabila sa inteleaga lucrurile in profunzimea lor spirituala.
Constiente ca viata lor nu este decat o mica pietricica intr-un mozaic mult mai mare, persoanele aflate sub vibratia lui 9, au o natura complexa si nuantata, care le conduce de multe ori spre o viata formata din suisuri si coborasuri. Pot sa treaca usor de la euforie la disperare, de la calm la depresie. Acest lucru se intampla mai ales la tinerete, cand aceste persoane inca nu constientizeaza care este adevarata lor misiune in viata aceasta.
Cei nascuti sub influenta lui 9 sunt carismatici, creativi, cu un simt al dramatismului foarte dezvoltat, sunt observatori abili, cu o gandire clara, careia nu ii scapa niciun amanunt. Deseori pot fi considerati de ceilalti fiinte extravagante si ciudate pentru ca nu se comporta dupa regulile impuse de societate.
Fiind numarul iubirii universale, un 9 evoluat, situat la inaltimea misiunii spirituale care i-a fost incredintata, va incerca sa daruiasca ceva din intelepciunea si dragostea sa persoanelor cu care intra in contact, va fi un un binefacator, gata oricand sa se identifice cu problemele celor neajutorati sau va incerca sa daca lumea mai buna prin arta sa.
Referitor la 99999, dar si la vectorul 7-8-9, este clar ca Lara Fabian este o persoana foarte creativa si inspirata. A inceput sa compuna inca din adolescenta, cand a primit in dar un pian si este coautoarea multora dintre sensibilele si uneori ciudatele ei cantece (ma refer la mesajul ascuns al unora dintre acestea). Asta se stie...
Teoretic, zona lui 9 reprezinta capacitatea de a participa la activarea unui nivel de intelegere superior, la acumularea informatiilor in general, informatii care trebuie folosite spre modificarea existentei. Cand cineva are multi de 7, acesta are capacitatea de a intui lucruri ascunse, si care memorizate in acest sistem il fac mai intelept. Daca in matrice sunt mai multi de 3, atunci persoana are o experienta bogata referitoare la trairi, senzatii, impulsuri. Daca insa are mai multi de 9, inseamna ca acesta stie foarte multe lucruri la nivel de informatii, dar nu obligatoriu la nivel de experiente traite. Stie, fara sa fi experimentat...

Pe langa numeroasele cifre de 9, Lara Fabian mai are si cifra de vibratie exterioara 1, ce caracterizeaza o personalitate carismatica, energica, hotarata, care isi urmareste cu incapatanare scopul propus.

Si mai are si misiunea in viata 7...cifra filozofului si a misticului, idealisti si visatori,creativi si nonconformisti.
Cine are, are...

Andreea Balan * n.23.6.1984

Pentru unii numerologi ziua nasterii reprezinta prima sfera de influenta si indica personalitatea individului. In cazul in care ziua nasterii este formata dintr-o singura cifra, sfera personalitatii este dominata de o singura vibratie, dar daca este formata din doua cifre, pot sa apara influentele a trei vibratii, a celor doua cifre de baza, precum si a sumei lor. Andreea Balan fiind nascuta intr-o zi de 23 se afla atat sub influenta lui 5, cat si sub influenta lui 2 si 3.
Personalitatile de tip 5 sunt spirite fara astampar, aflate in permanenta in cautarea noului, a schimbarii, se dedica acumularii cat mai multor experiente, sunt intreprinzatoare, pline de energie, dornice sa progreseze. Cinci fiind si vibratia simturilor, cei aflati sub influenta lui au capacitatea de a se misca cu usurinta in plan fizic, emotional si mental. In acelasi timp 5 fiind intr-o pozitie mediana in sirul numerelor, aceasta il face sa fie singurul numar care comunica cu toate celelalte. Acest 5, format din 2 si 3, aduce in plus amabilitatea si receptivitatea lui 2, precum si creativitatea si dorinta de exprimare a lui 3.
Andreea are cifra de vibratie exterioara, precum si cifra de destin 6, vibratie care aduce echilibru si armonie. Fetita rebela din "Andre", devine o femeie echilibrata si sigura pe sine.
In general, 6 este interpretat ca fiind simbolul vietii de familie, al unitatii vietii in comunitate, al perpetuarii continue a ceea ce se cheama "a da - a primi", atat la nivel afectiv, cat si al vietii sociale. Interpretarea pe care o gasesc cea mai potrivita este aceea de "parinte interior", cel care are capacitatea de a-i ajuta pe ceilalti sa progreseze si sa se dezvolte.
Persoanele nascute sub semnul lui 6 sunt generoase, demne de incredere, se poate conta pe fidelitatea lor. Simt permanent nevoia de a se inconjura de armonie, frumusete, confort, isi asuma foarte usor obligatii si responsabilitati legate de familie.
Idealisti, caritabili si intelegatori, ei sunt intotdeauna dispusi sa-si ofere sprijinul celor care au nevoie de el, luptand pentru dreptatea si adevarul semenilor lor.
Cifra ei de destin 6 provine din 33, un Numar Maestru care caracterizeaza o persoana destinata sa aduca bucurie in lume prin creativitate si compasiune. Cel cu un astfel de destin se simte responsabil pentru altii, are tendinta sa se puna in locul celorlalti si sa ia asupra sa suferintele lor, fara sa ceara nimic in schimb si fara sa judece. Are carisma, intuitie, stie sa educe prin deschiderea mintii. Este mereu disponibil, modest, accepta cu seninatate incercarile vietii, stie ca nu este crezut si ca este tradat de multe ori. Meserii ca aceea de profesor, vindecator, artist, entertainer i se potrivesc foarte bine.
Numarul ei karmic este 11. Vibratiile acestui numar aduc intelegere si cunoastere dincolo de limitele perceptiei altora, aduc intuitie, idei avangardiste si originalitate.

Cat priveste matricea, Andreea are trei de 1 (111). Fiind o persoana echilibrata din punct de vedere psihic, tendinta ei este aceea de a nu supara pe nimeni niciodata. Nu ii plac situatiile conflictuale si lumea se simte confortabil in preajma ei. Cei cu 111 au intotdeauna un feed-back cu interlocutorul, stiu cum rezoneaza cuvintele lor in interiorul acestuia si daca simt ca ceva nu este in regula, pot sa anticipeze acest lucru cu mult inainte ca acesta sa reactioneze. Imediat vor veni cu explicatii suplimentare, pentru a fi bine inteles sau schimba subiectul. "Aceste hotarari nu se iau din punct de vedere intelectual, deoarece viteza de reactie a sistemului intelectual este mult mai mica decat a sistemului lui 1. Hotararile se iau cu mult inainte ca mintea sa inteleaga ce s-a intamplat de fapt. Senzatiile sunt cele care determina schimbarea de atitudine. De aici si faptul ca oamenii  cu 111 se bazeaza foarte mult pe senzatiile lor interioare. In conversatie mingea se afla tot timpul la ei." (Anatol Basarab)

Cu 333 are o memorie foarte buna, este destul de migaloasa si cateodata cicalitoare.
Andreea  are 22 ceea ce inseamna ca se afla tot timpul intr-o legatura reciproca cu interlocutorii ei. Cei cu 22 sunt comunicativi, le place sa declanseze in ceilalti emotii si senzatii placute. Prefera discutiile emotionale mai mult decat pe cele informationale. Starea ei emotionala depinde de ceea ce se intampla in jurul ei.
Cu 99 ea are un potential intelectual ridicat, este o fata inteligenta in ciuda a ceea ce s-ar putea crede despre ea. Cei cu 2 de 9, avand un sistem format din doua canale, invata pentru ei, dar sunt disponibili sa invete si pe altii. Ei sunt acei lenesi care daca sunt stimulati corect, pot atinge succese remarcabile.
Analiza datei de nastere cu ajutorul Rotii Tiroleze a Numerelor, prezentata pe larg AICI, arata ca Andreea are o Semnatura speciala, Nord-Est-Sud-Vest, cu centrul de greutate in Est, fiind daruita cu multiple calitati, cel mai greu ii este unui astfel de om sa aleaga spre ce domeniu sa se indrepte. Ei pot realiza cu mare usurinta lucruri pentru care altii se straduiesc din greu. Niciodata nu isi pierd vremea cu lucruri superficiale, sunt foarte atenti la lucrurile importante in viata si la modul cum isi construiesc succesul. Cand au in minte un proiect, stau si il pritocesc un timp destul de lung, incat ceilalti au impresia ca nu fac nimic. De fapt standardele inalte pe care si le impun, ii determina sa ia deciziile cu intarziere si sa judece bine inainte de a actiona. Estul, ca centru de greutate, ii aduce Andreei talentul muzical, intuitia, empatia si comunicarea cu ceilalti. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month