Denis Stefan * n. 15.8.1976


Nascut intr-o zi de 15, Denis Stefan, este un tip ambitios, hotarat, intreprinzator, dar in acelasi timp, sensibil, optimist si sufletist.
15 este o cifra care invita la rezolvari rapide, la schimbare si adaptare. Pe cel nascut intr-o zi de 15, nimeni si nimic nu-l poate opri  sa-si satisfaca orice curiozitate, sa descopere lucruri noi, sa experimenteze.
Daca 15 se reduce la 6, el are si calitatile lui 6, aventurierul placerilor, cel care nu-si refuza nimic pentru confortul sau personal, dar si al celor din jurul sau.
Cifra sa de vibratie exterioara 8, ne arata o personalitate puternica, care incearca tot timpul sa-si depaseasca limitele, care are forta de a se impune in societate. Munca nu il sperie, are obiective clare, este un bun organizator, pentru el nu exista misiune imposibila, cu cat e mai greu obstacolul pe care il are de trecut, cu atat este mai determinat.
Cifra sa de destin este 1, cifra celor nascuti pentru actiune, ale caror realizari sunt de natura individuala. Creativitatea, curajul si increderea in ei insisi, sunt calitatile lor de baza. Nu le e teama de competitie, nici de munca, sunt cei care vin cu idei noi, care dinamizeaza cu energia lor orice actiune. Sunt pasionati, generosi si abili. Exista si reversul medaliei...uneori pot fi aroganti, pot sa aiba accese de furie sau sa nu aiba rabdare cu cei care sunt mai lenti decat ei.
Cu trei de 1(111) in matrice, el are o forta psihica destul de mare, dar are un comportament flexibil, nu are tendinte dictatoriale.
Vectorul carierei (1-5-9) este bine marcat, are incredere in sine si o intuitie buna (55). Are simtul responsabilitatii, capacitatea de a se dedica familiei, accepta un divort numai atunci cand nu mai este nimic de facut (88). Este foarte creativ (vectorul 7-8-9), capabil sa-si puna in practica ideile. Stie sa-si urmaresca cu consecventa scopul propus (vectorul 3-5-7).

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month