Rowan Atkinson * n. 6.1.1955

Nascut intr-o zi de 6, Mr.Bean, este un tip sensibil, grijuliu cu el insusi, dar si cu cei din jur. 6 este un numar yin, feminin si caracterizeaza naturile calme, linistite, tolerante, fidele unui anumit traditionalism, echilibrate, dar si capabile sa-si manifeste talentele artistice.
Cifra de vibratie exterioara 1 (dar si misiunea in viata 1) ii aduce lui Rowan Atkinson posibilitatea de a deveni deschizator de drumuri, de a-si impune ideile, ii aduce o vointa puternica si perseverenta.
Cifra lui de destin este 9, cifra celor dotati cu sensibilitate, altruism, capacitate de intelegere,  gata de sacrificiu pentru un ideal, cu o mare capacitate de adaptare si cu o viziune profunda asupra lumii.
Este un tip echilibrat psihic, are instincte puternice, nu se lasa pacalit de vorbe, el stie ce se petrece in sufletul interlocutorului dincolo de vorbe, este un tip pasnic, nu ii plac conflictele (111).
Din punct de vedere energetic, tinde sa acumuleze energia din mediul inconjurator.
Avand un singur 2, el incearca in permanenta sa stabileasca un canal de legatura cu ceilalti, si inconstient, tinde sa ii enerveze pe ceilalti, sa contrazica pe cineva, sa provoace tocmai pentru a se incarca emotional. (Este exact ca Mr. Bean sau invers...Cred ca a citit cartea lui Anatol Basarab, care ii sfatuieste pe cei cu un 2 sa isi cumpere un ursulet de plus, ca sa aiba pe cine sa-si descarce energiile negative...)
Informational, neavand niciun 3 in matrice, are o memorie care se activeaza numai in anumite situatii, uneori poate memora tomuri intregi, alteori uita de la mana pana la gura.
Are un sistem intuitiv (555) bine dezvoltat, posibil sa aiba harul previziunii si al premonitiei. Sistemul lui 5 are rolul de a sintetiza toate felurile de energii, emotii, gesturi, actuale si din trecut, pentru a reda intuitiv o situatie. Cei cu 555 nu pot fi mintiti, ei simt imediat cand cineva vrea sa-i pacaleasca. Deasemenea 555 arata si o stima de sine foarte mare, o imagine de sine pe care nu o poate distruge nimeni si nimic.
Cu 66 are simt practic, lucreaza pentru el insusi, daca are bunastare materiala se simte implinit si emotional. Cei cu 66 pot sa abordeze mai multe meserii, dar daca muncesc intr-un singur domeniu care le place, pot sa obtina succese remarcabile.
Are capacitati intelectuale deosebite (99). Avand 2 canale energetice, cei cu 99 invata pentru ei, dar le place sa-i invete si pe ceilalti.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month