Elena Cârstea * n. 26.2.1962

Elena Cârstea are niste numere destul de interesante, care m-au facut sa inteleg de ce vorbele ei, care spuse de altcineva ar fi trecut neobservate, au avut un atat de mare impact asupra publicului (mai ales a celui masculin), care nu prea i-a iertat sinceritatea.
Elena are cinci de 2 in matrice (22222), ceea ce inseamna ca are un sistem bioenergetic foarte puternic, vorbele ei sunt incarcate de o energie emotionala foarte puternica. Ele pot sa aiba o forta distructiva (sau constructiva), atat asupra celorlalti cat si asupra ei insasi, fiindca energiile generate se intorc asupra celui care le-a dat viata. Spunand cuvinte bune, dorind numai bine celorlalti, se genereaza o energie pozitiva, benefica pentru propria persoana.
Sunt convinsa ca a inteles foarte bine acest lucru.
Avand si 666, Elena are si o mare forta de seductie, dar si cerinte foarte mari de la barbati. Nu ma mir ca a ajuns la concluzia bine cunoscuta ("toti barbatii sunt mitocani"), deoarece, cu siguranta, pana la un moment dat, nici un barbat n-a facut fata exigentelor ei.  Acest 666 ne arata ca Elena este si o persoana foarte muncitoare, foarte practica, e genul care nu oboseste niciodata, care tot timpul trebuie sa faca ceva, sa puna in practica tot ce ii trece prin cap, dar nu munceste numai pentru sine, ea simte ca trebuie sa munceasca pentru toti cei din jurul ei.
Este incredibila fiinta asta micuta si aparent fragila, are multe cifre de putere in numerograma ei!
Nascuta intr-o zi de 26, Elena are cifra de vibratie interioara 8, dar si misiunea in viata 8. Are cifra de destin 1, care provine din 2 si din 8.
Ziua ei de nastere, 26, este un numar format din doua cifre feminine, 2 si 6, iar suma lor, 8,  este o cifra a puterii feminine, emotionala si senzuala in acelasi timp, o mana de fier intr-o manusa de catifea...Atat 2, cat si 6 sunt elemente de apa, iar in matricea ei predomina tot elementele de apa. Cred ca in Florida, in apropierea oceanului, Elena este in elementul ei, este locul ideal pentru ea.
Cifra sa de destin este 1, iata de ce nu se da batuta niciodata. Un 1 va dori intotdeauna sa sa se confrunte cu sine insusi, sa intre in lupta, sa-si asume riscuri. Firi generoase si perseverente, cei aflati sub vibratia lui 1 transmit multa energie si celor din jurul lor. Daca uneori par aroganti sau dictatoriali, asta se intampla din cauza ca au impresia ca toti ceilalti sunt lenti sau nu atat de activi cum sunt ei.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month