Ilie Nastase * n. 19.7.1946


Cu cifra de vibratie interioara 1, misiunea in viata 1, cifra de destin 1 si,  pe deasupra, cifra karmica 8, Ilie Nastase nu putea sa fie decat un om de succes, un deschizator de drumuri, indiferent ce meserie si-ar fi ales.
Dar si 19, ziua in care s-a nascut, este un numar al succesului si  desavarsirii  pentru cei care isi stabilesc obiective clare. 1 si 9 reprezinta inceputul si sfarsitul unui ciclu, de aceea, celor nascuti in 19 le place sa faca schimbari rapide in viata lor, incep un proiect cu mare elan, dar il si termina repede, vor altceva mereu: alta femeie, alta tara, alt oras. Noroc ca meciurile de tenis nu tin mult!
Cifra sa de vibratie exterioara 7 arata ca, in ciuda aparentelor, este un tip analitic, perfectionist, introspectiv, cu o mare curiozitate mentala , o buna intuitie si multa imaginatie.
Cifra sa de destin este 1, care provine din 3 si 7, pe scurt,  "cel care se joaca, folosindu-si intuitia" - traducere ad-hoc...
Despre drumul lui 1 am mai scris...Curaj, incredere in sine, vointa puternica, acestea sunt caracteristicile  lui 1. Nascuti pentru actiuni individuale, cei cu cifra de destin 1 sunt persoane care nu se tem de competitie, isi asuma rolul de lideri, de modele demne de urmat de catre ceilalti. Sunt combativi, generosi, transmit multa energie.
Ilie Nastase are o matrice foarte echilibrata. Cu 111 el este echilibrat psihic, empatizeaza foarte bine cu interlocutorii, nu are nevoie de vorbe pentru a intelege ce e in mintea acestora, de aceea nici nu poate fi dus de nas. Este foarte deschis pentru colaborare, ii place sa sara in ajutorul celorlalti, nu ii plac situatiile conflictuale.
Emotional este mai vulnerabil, neavand niciun 2. Probabil de aceea a fost o prada usoara pentru femei...:)
Toate iesirile lui nervoase din teren aveau o cauza emotionala.
Are o inteligenta superioara mediei (99), este foarte creativ (vectorul 7-8-9), are vectorul carierei complet (1-5-9), la fel si vectorul scopului sau norocului (3-5-7). Are un singur 8, are simtul responsabilitatii, dar nu poate nimeni sa-l tina legat de casa, fiindca iubeste prea mult libertatea, de aceea daca se simte legat in casnicie, incearca sa se elibereze imediat.
No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month