Lucian Mandruta * n. 15.9.1967
Lucian Mandruta are cifra de vibratie interioara 6 (1+5). Vibratia 6 activeaza energia mentala, iar caracteristicile ei principale sunt armonia si echilibrul, rezultate din interactiunea planului fizic cu planul spiritual. Este o vibratie receptiva si caracterizeaza o personalitate echilibrata, sociabila, idealista, cu vederi largi, disponibila sa isi asume responsabilitati in societate si in familie, generoasa, leala. Are o minte logica si analitica, punand sub semnul intrebarii orice afirmatie care nu se bazeaza pe fapte.
Fiind nascut intr-o zi de 15, este influentat foarte mult si de energiile lui 1 si 5, vibratii active si intreprinzatoare, trasaturile lui 6 putand ramane in planul 2 in anumite situatii. Numarul 1 ii aduce calitati de lider, idei foarte clare, incredere in sine, pragmatism, iar 5 ii aduce dorinta de schimbare, de aventura, entuziasm, inteligenta creativa, capacitate de adaptare rapida.
Cifra lui de vibratie exterioara este 9, la fel si cifra karmica. Caracteristicile lui 9, din punct de vedere moral, sunt integritatea, altruismul, generozitatea. Sunt valori pe care un 9 le va transmite si celor pe care ii ghideaza si ii inspira.
Cifra lui de destin este 11, un Numar Maestru, un numar al spiritualitatii si intuitiei. Lucian Mandruta fiind un ateu convins, este foarte interesant de vazut cum se manifesta vibratia lui 11 in aceasta situatie. Avand 3 de 9 in matrice, el are o inteligenta mult peste medie, o minte bazata pe logica si experienta, si din acest motiv se considera, probabil, un mic Dumnezeu al universului sau.
In general, cei aflati sub vibratia lui 11 sunt persoane cu o gandire originala, independenti in actiunile lor si, desi unii nu sunt constienti de asta, misiunea lor este sa-i ghideze si sa-i ajute pe cei din jurul lor. Domeniul care li se potriveste cel mai bine este leagat de arta, de comunicare, de scris.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month