Anul 2015

Simbolul anului 2015 este numarul 8, obtinut prin insumarea cifrelor care-l compun, 2+0+1+5 = 8.
Numarul 8 pare cel mai greu de inteles numar, el fiind considerat in primul rand ca numarul puterii si al banilorImi place mai mult ideea potrivit careia el este un numar al echilibrului, pornind chiar de la forma sa. El echilibreaza cele doua planuri, planul material si planul spiritual, latura materiala focalizandu-se pe rezultate, iar latura spirituala bazandu-se pe realism si inteligenta. Si in forma sa de semn al infinitului  (lemniscata) el este dual; pe de o parte reprezinta regenerarea fara sfarsit, deschiderea nelimitata, transcendenta, iar pe de alta parte, cercul vicios, fenomenul inevitabil.
Mai exista si alte numere care influenteaza anul 2015 inafara de 8, ele sunt evidentiate in grila piramidala a anului 2015. Partea superioara este formata din numere cu influente pozitive in 2015 si care se obtin prin adunarea numerelor, iar partea inferioara este formata din numere care influenteaza negativ anul 2015 si care se obtin prin scadere. Fiecarui numar din partea de sus, ii corespunde un numar in oglinda, din partea de jos. In varful piramidei avem numarul 10, pe care nu l-am mai redus la o singura cifra fiindca este un numar karmic, el reprezinta perfectiunea, miscarea, alternanta, inceputul si sfarsitul, Tetractysul pitagoreic (suma primelor 4 numere 1+2+3+4 = 10). El favorizeaza succesul, realizarea materiala si spirituala prin intelegerea experientei acumulate anterior. Rezoneaza foarte bine cu 8. Numarul 2, aflat la extremitatea inferioara isi va manifesta trasaturile negative prin incertitudine, neincredere, fatarnicie, egoism, nehotarare. In zona mediana avem influenta pozitiva a lui 3 si 7, care se manifesta prin dorinta de comunicare, vitalitate, inteligenta, imaginatie, optimism (3), intelepciune, spiritualitate, capacitate de analiza (7), precum si influenta negativa a lui 1 si 3, prin autoritarism, agresivitate, egoism (1), si incoerenta, lipsa simtului practic, inconstanta (3). La baza avem influenta pozitiva a lui 6 prin simt al responsabilitatii, toleranta, ajutorarea celorlalti, si influenta negativa a lui 4 prin dogmatism, intoleranta, rigiditate.
Revenind la vibratia dominanta in 2015 a numarului 8 si tendinta sa materialista, in latura sa pozitiva el indica o mai mare capacitate de implementare a cunostintele dobandite in anii anteriori, de progres din punct de vedere profesional si economic, de atingere a unui nivel mai mare de bunastare. Acest numar vorbeste si despre o mai mare autoexigenta, de sacrificii si actiuni radicale legate de alegerea unor oportunitati. Daca facem alegerile in cunostinta de cauza, pe baza unor informatii corecte, rationale, rezultatele vor fi pozitive, daca le facem la primul impuls, s-ar putea sa facem erori grave. Venind dupa un an 7, cand pe primul plan era viata spirituala, contemplarea si analiza, 2015 este un an al vitezei, al actiunii, cu o energie debordanta, care ne duce dintr-o extrema in alta. 
Daca 8 este numarul echilibrului, el va incerca sa reduca dezechilibrele dintre bogati si saraci, dintre cei puternici si cei neajutorati, dintre toleranta si intoleranta si orice alt tip de decalaje care s-au agravat in ultimii ani. Aceasta tendinta de reechilibrare se va manifesta atat in plan social, cat si pe pietele financiare, in economiile tarilor, dar si in zona puterii si administratiei. Deasemenea justitia, legile, regulile, codurile vor avea o vizibilitate si un impact mai mare, intrucat este perioada confruntarii cu actiunile trecutului, pe baza legii actiunii si reactiunii. Energia lui 8 este energia rezultatelor, beneficiilor si scopurilor. Ea recompenseaza efortul, determinarea, etica si moralitatea, cooperarea si toleranta cu care s-a actionat in anii anteriori.

Aceasta este tendinta generala a anului 2015. Exista si o tema personala, si anume vibratia Anului Personal, care se obtine adunand cifrele zilei de nastere si lunii de nastere cu Anul Universal 2015. De exemplu, daca data de nastere este 4 decembrie, se aduna 4 (ziua nasterii) + 12(luna) + 2015 = 4+1+2+2+0+1+5=15= 1+5 = 6, rezulta un An Personal 6. Aceasta energie are o influenta mult mai mare in plan personal, dar trebuie tinut cont si de modul cum se influenteaza reciproc cele doua vibratii, ale Anului Universal si Anului Personal.


AN PERSONAL 1: Un  nou inceput

Totul este posibil in anul 1 pentru ca incepe un nou ciclu de 9 ani care vine cu experiente noi, iar trecutul trebuie lasat in urma. Este ca o renastere in care primii pasi sunt putin mai dificili, dar sentimentul este de libertate. Este anul in care se pot face schimbari legate de locul de munca, de achizitionarea unei noi case, de o marire de salariu, de un nou partener. Atitudinea cea mai potrivita este legata de curaj, spirit de initiativa, incredere in sine. Este momentul in care poti face lucrurile dorite de mult timp, in care dai in sfarsit startul proiectelor pe care le-ai amanat de atatea ori, dar si anul in care vor aparea proiecte cu totul noi si la care nu te-ai gandit ca vei avea curajul sa le incepi vreodata. Este anul in care semeni, pentru a culege roadele muncii tale in viitor.
Persoanele pe care le cunosti in acest an vor avea influenta asupra ta multi ani de acum incolo, iar  vechilor prieteni le vei gasi calitati pe care alta data nici nu le-ai fi observat. Propria persoana te va uimi prin curaj, indrazneala si spirit de initiativa.

AN PERSONAL 2: Liniste si bunastare

Rezultatele activitatii din anul precedent incep sa se vada foarte clar, semintele puse anul trecut vor incepe sa dea roade. Numarul 2 simbolizeaza dualitate, interactiune, comuniune, diplomatie, de aceea atitudinea cea mai potrivita este de reconciliere cu cei din jur, cu familia si prietenii. La nivel profesional vei avea nevoie de sprijinul unui grup, al unei echipe, pe ideea "unirea face puterea". Banii vor veni sub forma de ajutor, dintr-o mostenire sau de la cei care iti datorau niste sume. Este bine sa iti dezvolti increderea de sine, dar in acelasi timp sa nu refuzi ajutorul celorlalti, sa nu te incapatanezi sa faci lucrurile de unul singur. In iubire este anul relatiilor stabile si al conceperii unui copil. Este anul achizitiilor de orice tip, atat in plan material, cat si in plan spiritual si al dezvoltarii personale.
Este un an mai linistit, fara multe surprize, dupa un an 1 plin de provocari.

AN PERSONAL 3: Spontaneitate si improvizatie

Daca anul precedent a fost un an linistit, cuvantul de ordine pentru anul 3 este "agitatie". Este un an cu multa miscare, evenimentele se vor succeda cu repeziciune, nu este timp de dormit, atentia trebuie sa se concentreze pe schimbari de atitudine si obiceiuri. Este un an al creativitatii, al exteriorizarii, al exprimarii propriilor idei. Vor aparea prieteni noi, iubiri noi, care asa cum au venit, asa se vor duce. Nimic nu va fi de durata. Din punct de vedere financiar banii vor veni foarte usor, dar se vor cheltui la fel de usor.
Este un an in care comunicarea va fi foarte buna, cuvintele vor fi o arma redutabila atat in raport cu prietenii, cat si cu dusmanii, cu sefii sau cu clientii pe care ii vei uimi cu capacitatea de persuasiune.

AN PERSONAL 4: Perseverenta si munca

Anul acesta aduce stabilitate, concretizarea proiectelor demarate mai demult, dar necesita in continuare o munca de furnica, perseverenta si disciplina. Nu exista alta solutie, este nevoie de o gandire practica, de multa rabdare pentru a consolida ceea ce ai cladit pana acum. Daca s-au facut erori in trecut, este bine sa fie analizate cu atentie si remediate in aceasta perioada. Este un an in care pot fi consolidate cunostintele profesionale. Sunt de evitat schimbarile legate de locul de munca. Din punct de vedere financiar banii vin destul de greu, cu eforturi mari, cu multa munca, de aceea e bine sa fim stransi la punga, sa nu facem cheltuieli inutile. In iubire, pasiunea si tandretea vor fi puse in paranteza in acest an, iar evolutia cuplului va depinde de anul personal al partenerului si de modul in care acesta va intelege lupta celuilalt pentru siguranta materiala.

AN PERSONAL 5: Schimbare si curiozitate

Este un an in care, dupa efortul si munca grea depusa in anul precedent, este necesara o schimbare de peisaj. Gata cu rutina, cu automatismele, este timpul pentru originalitate si talent, pentru intalniri cu prietenii, pentru distractie si calatorii. Este o perioada foarte stimulativa din punct de vedere intelectual si emotional. In zona profesionala este un an al schimbarilor, dar nu este vorba de schimbari provocate de noi insine, este vorba de oferte din afara pe care trebuie sa stim sa le valorificam, sa le prindem din zbor. In general este un an prosper din punct de vedere financiar, exista insa si posibilitatea unor venituri neregulate, cu suisuri si coborasuri. In iubire intalnirile pot fi surprinzatoare, dar din cauza nevoii de libertate, a nevoii de a experimenta, nu e sigur ca se va lega ceva de durata.
Este un an plin de optimism, in care vor predomina distractia, calatoriile, iesirile cu prietenii, creativitatea.

AN PERSONAL 6: Implicare si tandrete

Este un an care favorizeaza relatiile de orice tip care se formeaza in aceasta perioada si care se vor consolida si vor deveni durabile. Este vorba de relatii contractuale, relatii de ascociere sau relatii afective. Familia va reveni pe primul plan, oferind in acelasi timp sprijin si consolare. Armonia lui 6 iti va da mai multa disponibilitate, vei mai prietenos si binevoitor, vei cauta prezenta celorlalti, ceea ce va determina o reactie pozitiva din partea lor. Din punct de vedere material casa va fi cea care va beneficia de cele mai multe cheltuieli legate de restructurare, redecorare sau chiar de achizitionarea uneia noi. Numarul 6 favorizeaza dezvoltarea unor activitati legate de domeniul imobiliar.
Este anul armoniei la nivel de cuplu, dar in acelasi timp este o perioada in care se verifica trainicia unei casnicii.

AN PERSONAL 7: Spiritualitate si prudenta

Este un an de expansiune la nivel spiritual, in care cauti raspunsuri la marile intrebari legate lume si de viata. Simti nevoia sa stai singur, sa te relaxezi, sa meditezi, sa asculti muzica, sa te dedici lecturii sau pasiunilor legate de arta sau cercetare. Este un an potrivit pentru studiu, pentru inceperea unor cursuri de formare profesionala, pentru reluarea unor studii intrerupte.
Este un moment bun pentru a face o analiza amanuntita a erorilor facute pana acum, pentru a le putea corecta in perioada urmatoare.
La nivelul relatiilor personale este bine sa te impaci cu ceilalti, sa le ierti eventualele greseli, pentru a te impaca de fapt cu tine insusti. Nu este un an al marilor iubiri, mai degraba al prieteniei si al sacrificiului de dragul celorlalti.
In plan financiar nu este un an bun pentru investitii hazardate.

AN PERSONAL 8: Reflectie si constientizare

Este un an care determina constientizarea situatiei in care te afli si trecerea la actiune. Este un moment decisiv in care iti asumi responsabilitati, incepi anul in forta, constient de posibilitatile tale, lucru care ii va uimi si pe cei din jur, pe colegi sau pe sefi. Este anul in care culegi roadele muncii din anii anteriori, dar in care poti pune bazele unor importante proiecte viitoare. Din punct de vedere financiar anul este foarte benefic, atat pentru sporirea castigurilor banesti, cat si pentru achitarea datoriilor restante, pentru punerea in ordine a documentelor financiare.  Este un an in care e bine sa nu repeti greselile trecutui, fiindca vibratia lui 8 te impinge sa inveti din greseli si sa repornesti la drum cu lectiile invatate.
In aceasta perioada este bine sa nu neglijezi relatiile sociale, cu colegii, cu sefii si sa fii mereu deschis la propunerile de afaceri care nu vor fi de neglijat.
In acest an iubirea va ramane putin in planul doi, dar nu e exclusa o intalnire interesanta si o relatie de durata.

AN PERSONAL 9: Consolidare si echilibru

Este anul in care privesti inapoi la ultimii 8 ani si incepi sa faci o selectie, o reevaluare a ceea ce ai facut in aceasta perioada. Toate proiectele incepute trebuie terminate, nimic nu trebuie sa ramana neterminat inainte de sfarsitul anului, la fel, nu trebuie incepute alt proiecte noi. In acest an se joaca ultima carte din cele avute in anii precedenti. Depinde de intuitia, de inteligenta si intelegerea fiecaruia modul in care consolideaza ce trebuie consolidat si se debaraseaza de lucrurile inutile sau renunta la proiecte iluzorii. Nu e momentul experimentelor si al consumului inutil de energie, nu e momentul pentru colaborari indoielnice. Nu trebuie amanate proiecte neterminate, dar nici lasate in urma obligatii neonorate sau regrete. In iubire relatiile vechi se pot consolida, dar cele noi nu trebuie sa decida nimic inainte de inceputul anului viitor. Din punct de vedere financiar ar trebui reduse cheltuielile pentru a nu intra in noul ciclu cu datorii.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month