Elena Basescu * n.24.4.1980

M-am tot intrebat ce o mananca...pardon... ce o mana in lupta politica pe Elena Basescu, ce calitati o imping intr-o batalie atat de dura, cu atat mai mult cu cat pare o fiinta fragila si timida. Am descoperit ca are cifra de destin 1, ceea ce inseamna la modul liniar, ca are o dorinta de putere innascuta, ca are mari ambitii, ii place sa-si asume responsabilitati si este foarte fericita cand le duce la indeplinire, nu ii place sa depinda de altii, ii place sa fie protagonista pe orice tip de scena, catwalk sau politica.
Dar, cifra ei de destin 1 provine din 10, acest 0 in plus poate influenta intr-un fel destinul ei. In Tarot, 10 reprezinta Roata Norocului sau Roata Destinului, care la un anumit nivel de interpretare reprezinta ereditatea, prenumele mostenit, platile pe care trebuie sa le faca in numele tatalui. O mostenire grea, cu care va trebui sa se lupte toata viata.
Cifra ei de vibratie interioara este 6 si provine din 2 si 4, doua numere yin, feminine, care reflecta capacitatea de a avea grija de altii, de a educa, simtul matern, dorinta de a se face utila celorlalti.
Cifra de vibratie exterioara este 4, care ii confera o anumita stabilitate, rationalitate, onestitate, rabdare, practicism.
La nivelul matricei, cu 11, nu are forta psihica a tatalui ei care are 5 de 1, in schimb, la fel ca acesta are 444, ceea ce arata o sanatate buna a corpului fizic, dar si nevoia de stabilitate si disciplina. Ii lipseste 5, nu este genul care se poate baza pe intuitie si este destul de autocritica cu ea insasi.
Cu 222 in matrice, EBA pare avea o fire comunicativa si in mod normal ar trebui sa stie sa atraga simpatia publicului, pentru ca ea isi imparte energia fara sa faca economie. Probabil ca in cercul ei de prieteni e perceputa ca o persoana vesela, optimista, vorbareata, glumeata.
Cu 5 cifre in vectorul 1-4-7, este foarte determinata, isi urmareste obiectivele cu consecventa, nu abandoneaza niciodata un proiect fara sa il finalizeze.
Tot 5 cifre are si in vectorul 2-5-8, ceea ce arata ca este o persona care isi asuma responsabilitati in familie, dar si in societate, are o fire toleranta si binevoitoare cu ceilalti (88).
Cu 2 cifre in vectorul 3-6-9, are un spirit liber de orice tabieturi, obiceiuri, credinte, se acomodeaza usor, poate sa schimbe totul in viata ei sau a altora, fara regrete.

Stefan Banica JR * n. 18.10.1967

Stefan Banica s-a nascut intr-o zi de 18, un numar compus din vibratii puternice 1 si 8, amandoua aducandu-i calitati de lider, de persoana activa, inovatoare, care obtine rezultate cu multa munca si determinare. Dar 1+8= 9, numarul compasiunii si al nevoii de implicare in activitati umanitare. El are cifra de vibratie exterioara 1, din nou eroul, razboinicul, cel care vrea sa fie in prim plan. Cu patru de 1 in matrice (1111) are o forta psihica mare. Cei cu 1111 vor sa fie admirati si recunoscuti, vor ca lucrurile sa mearga in directia in care doresc ei, tind sa devina lideri. Daca li se opune cineva intr-un mod nediplomatic, pot sa devina razbunatori si violenti. Daca afla care este punctul slab al cuiva, vor lovi cu satisfactie exact acolo unde doare, uneori glumet, alteori in serios. Daca ei au o problema, intodeauna ii implica si pe cei din jur, facandu-i sa se simta chiar vinovati de starea lor. Nu suporta criticile, desi ei sunt primii care
critica tot timpul pe cineva.
Lipsa lui 2 il face vulnerabil din punct de vedere emotional. Starea lui sufleteasca depinde foarte mult de conditiile exterioare. Uneori este foarte bine dispus, este vesel si plin de energie, alteori cade in cea mai neagra depresie.
Cu trei de 3 (333), Stefan se descurca bine in situatii dificile, nu are nevoie de mult timp pentru a lua o decizie. Este genul de om care se antreneaza in orice fel de discutii, indiferent de tema si da impresia ca este specialist in domeniu.
Cifra de destin a lui Stefan este 6, cifra celor creativi, care cauta armonia si echilibrul in tot ce fac. Este un 6 care provine din 33, un Numar Maestru, greu de satisfacut. Calitatile de baza ale celor aflati sub vibratia lui 6 sunt: altruismul, toleranta, dorinta de a transmite celorlalti bucuria si starea de bine. Dorind sa le faca pe plac celor din jurul lor, se simt uneori doborati de prea multele responsabilitati pe care si le asuma. Uneori pot fi foarte posesivi si gelosi.

18.10.1967.33.6.31.4

ARMONIZAREA TRECUTULUI, PREZENTULUI SI VIITORULUI


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month