ISABELLE HUPPERT * n.16.3.1953

Nascuta intr-o zi de 16, Isabelle Huppert are ca vibratie interioara o combinatie de numere foarte interesante: 1, o cifra dinamica, masculina, mentala si 6, o cifra feminina, a energiilor afectiv-emotionale. Avem, pe de o parte, nevoia de actiune, pe de alta parte, nevoia de calm si echilibru, pe de o parte energia focului, pe de alta parte adancimea apei. Exprimarea lui 1 se face intr-o maniera mai putin dura, mai nuantata si mai concilianta in combinatie cu 6. Suma lor, (1+6) este 7, cifra celor cu o viata interioara foarte bogata, a celor independenti si dotati cu o mare capacitate analitica.
Cifra de vibratie exterioara este 3 si este caracteristica celui care vrea sa se exprime, caruia ii place sa comunice verbal sau in scris, care stie sa faca atmosfera in societate prin optimism si buna dispozitie, care are talent dramatic. Un 3 alterneaza insa momentele de euforie si nevoia de distractie cu momente de indiferenta si monotonie. Acestui arhetip atat de artistic ii plac emotiile puternice, dar la fel de rapid cum se entuziasmeaza, poate sa cada in depresie, considerandu-se o victima a celor care il critica.
Cifra ei de destin este 1, care provine din 2 si 8, doua numere feminine, dintre care una, adica 8, cu o energie foarte puternica, expansiva, care trebuie folosita si bine canalizata, alfel ea putandu-se transforma in furie si agresivitate. Destinul 1 indica necesitatea asumarii rolul de lider, de model si inspiratie pentru ceilalti. Cel cu numarul de destin 1 trebuie sa-si impuna dreptul de a lua decizii in mod autonom, de a avea libertate de gandire si de actiune. Lectia de invatat este aceea de a sta pe propriile picioare, de a accepta provocarile vietii de unul singur, fara a cere sprijinul sau aprobarea celorlalti.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month