HARRY&MEGHAN

Numerologul rus A. F. Alexandrov a elaborat un model matematico-numerologic de calcul al stabilitatii casatoriei. El a luat in considerare doi parametri, fiecare dintre ei bazandu-se pe cate 3 vectori din patratul lui Pitagora, alesi in asa fel incat sa defineasca cel mai bine calitatile sotilor, si anume:
1. STABILITATEA INTERNA A FAMILIEI  (SIF) calculata pe baza urmatorilor 3 vectori:
A. diagonala ascendenta (3-5-7), care la Alexandrov reprezinta sexualitatatea;
B. linia nevoii de stabilitate, tabieturile, obiceiurile, spiritul nonconformist (3-6-9);
C. linia responsabilitatii fata de familie (2-5-8);
2. STABILITATEA SPIRITUALA A FAMILIEI (SSF), calculata pe baza urmatorilor 3 vectori:
D. diagonala descendenta (1-5-9), care la Alexandrov reprezinta evolutia din punct de vedere spiritual;
E. coloana energiilor vitale si autostimei (1-2-3);
F. linia capacitatii de implicare, de urmarire a obiectivelor(1-4-7);
Acesti 2 parametri se calculeaza pentru fiecare dintre soti.
In cazul cuplului Harry-Meghan, acestia se prezinta astfel:

Vectorul
EL
EA
STABILITATEA INTERNA A FAMILIEI (SIF)
A.
3-5-7
5 cifre
3 cifre
B.
3-6-9
4 cifre
3 cifre
C.
2-5-8
4 cifre
4 cifre

AxBxC
5x4x4 = 80
3x3x4= 36
SIF = 80x36=2880/365 zile = 8 ani
STABILITATEA SPIRITUALA A FAMILIEI (SSF)
D.
1-5-9
7 cifre
5 cifre
E.
1-2-3
5 cifre
6 cifre
F.
1-4-7
5 cifre
5 cifre

DxExF
DxExF= 7x5x5 = 175
5x6x5 = 150
SSF = 175x150 = 26.250/365 zile = 72 ani
STABILITATEA TOTALA A FAMILIEI = SIF + SSF = 8+72 = 80 ani
Stabilitatea interna a familiei poate fi pusa la incercare odata la 8 ani, cand este posibil sa apara o criza. Din acest punct de vedere stabilitatea interna sta pe umerii lui Harry, care are mai multe cifre pe vectorii luati in calcul, cu exceptia liniei care se refera la responsabilitatea fata de familie (2-5-8), unde numarul cifrelor este egal la amandoi. Exista la amandoi, din acest punct de vedere, o predispozitie si o dorinta puternica de a crea o familie si de a o mentine unita. Cu 4 cifre in linia 2-5-8, amandoi sunt constienti de importanta unui asemenea pas si de necesitatea acceptarii tuturor indatoririle legate de familie.
Stabilitatea spirituala a familiei arata o compatibilitate foarte buna la nivelul celor trei vectori (evolutia spirituala, energiile vitale, capacitatea de implicare), o criza spirituala putand aparea odata la 72 de ani :). Vectorul 1-4-7, al capacitatii de a-si urmari scopul, are in ambele cazuri acelasi numar de cifre, si anume 5, fiind o linie dezvoltata la maximum arata o determinare pronuntata, persoana sacrificandu-se pe sine din dorinta de a-si duce pana la capat obiectivele.
In ce priveste matricea, amandoi au 111, amandoi sunt persoane amabile si flexibile, pe care se poate conta, care isi tin intotdeauna promisiunile, dar care au o forta interioara indestructibila, nimeni si nimic nu ii poate ingenunchea.
Cifra de destin a lui Harry este 10, un numar definitoriu pentru un lider. Desi este al doilea nascut, el se manifesta ca fiind "the first", asa cum s-a vazut, el s-a pus pe sine in prim-plan, l-a eclipsat pe fratele lui, si-a impus vointa chiar si in fata reginei si a facut ceea ce pentru un 1 este natural, sa-si manifeste forta, sa fie creativ, sa aiba initiative. Se potriveste foarte bine cu Meghan, ea avand cifra de destin 4. In timp ce 1 vine cu initiativa, cu ideile, 4 vine cu practicismul, cu punerea in opera a ideilor lui 1. Meghan are mai multe cifre de putere, de stabilitate, perseverenta si loialitate: cifra de vibratie interioara 4, cifra de vibratie exterioara 8 (care este tot un 4 la un nivel superior) si cifra de destin 4. 

Suma cifrelor din ziua nuntii lor este 8 (19.5.2018), un numar care aduce multa prosperitate si notorietate; proiectele comune pot fi de mare anvergura; echilibru si justitie, este deviza cuplului; cu multa vointa si rezistenta, cuplul se poate impune ca autoritate in orice domeniu;

"...Si au trait fericiti pana la adanci batraneti"!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month