ANUL PERSONAL IN 2024 (AKARA, YOGHINA)

Pentru a afla cum se pot armoniza vibratiile anului 2024 cu propriile vibratii, cele care rezulta din data nasterii, in numerologia Akara (tantrica, yoghina, etc) se iau in considerare trei numere, DARUL DIVIN, CUNOASTEREA si ANUL PERSONAL. Darul divin(6) si Cunoasterea(8) sunt "cadouri" pe care le poate "accesa" oricine in 2024, daca vrea...Anul personal se calculeaza adunand ziua+luna nasterii + 8 (vibratia anului universal 2024).
De exemplu, pentru cineva nascut in 11.9.1990, inlocuim numerele din Dar divin si Cunoastere din diagrama personala cu 6 si respectiv 8, care apartin anului 2024. In cazul din exemplu anul personal in 2024 este 10. Se aduna ziua+luna+8(2024 insumat), adica 11+9+8 = 28= 10.
Sufletul si Karma (Lectia Sufletului) nu se schimba, in continuare, in plan emotional trebuie sa inteleaga ce este mai important in viata, sa fie devotat aceleasi cauze, sa fie inspirat si sa-i inspire pe ceilalti (11), sa invete Lectia Sufletului (9), aceea de a se dedica maiestriei, de a invata si a transmite cunoasterea mai departe.
Pe langa darurile primite la nastere (9 si 10), in acest an poate alege sa se foloseasca si de darurile anului 2024, care sunt 6 si 8.  
Numarul 6 reprezinta sentimente + angajament. Inseamna a trai viata din inima fara a deveni vulnerabil, inseamna capacitate de interiorizare: a vorbi mai putin si a asculta mai mult. Prin meditatie sau rugaciune se poate intari capacitatea de proiectie mentala si perceptia psihica. Numarul 6 poate fi legat si de ideea de casatorie sau angajament fata de alti oameni. 
Numarul 8 este despre putere, energie, curaj, vitalitate, capacitatea de a asigura eficacitatea maxima in orice proiect, despre luarea deciziilor cele mai bune si de a impune celorlalti propriile decizii, despre a fi un bun administrator si a castiga mai multi bani si putere.
In ce priveste scopul vietii/calea, cel dat la nastere este 3, numarul celui care vede mai intai partea pozitiva a lucrurilor, copilul etern, nascut sa-i inveseleasca pe ceilalti, sa ofere, sa-i incurajeze pe ceilalti si sa-i serveasca.
In 2024, scopul/calea lui este reprezentata de numarul 10. In acest an el trebuie sa devina lider in domeniul sau, lumea sa il aprecieze, sa-i perceapa stralucirea si sa il urmeze. Trebuie sa se angajeze in continuare sa dea 100%, sa capete stabilitate si siguranta de sine, sa aiba incredere ca i se vor recunoaste meritele si talentul.
 
Un alt exemplu, Shakira.
In Suflet si Karma (Lectia Sufletului) ea are acelasi numar, si anume 2, care reprezinta Mintea negativa, ea vede mai intai partea negativa a lucrurilor (de aceea o fi vazut imediat ca lipseste dulceata din borcan...). Cei cu 2 cauta tot timpul ceva inafara lor, isi cauta jumatatea, cauta un parteneriat, cauta compania prietenilor sau cauta sa placa cu orice pret, tot timpul se tem sa nu piarda ceva. Lectia lui 2 este a gasi implinirea in sine insusi, nu inafara.
Darurile primite la nastere sunt 5 si 6. Numarul 5 reprezinta exprimarea in plan fizic a sufletului. Numarul 5 comunica, experimenteaza prin cele 5 simturi, este in continua miscare. Numarul 6 din Cunoastere o ajuta sa traiasca viata din inima, sa fie concentrata pe trairile si sentimentele ei. Calea/scopul vietii (10) este sa devina "regina", sa fie admirata, iubita si exemplul ei urmat de ceilalti.
In 2024 calea de urmat este sa priveasca partea pozitiva a lucrurilor, sa fie optimista si increzatoare(3) dupa separarea  cu cantec de partener din 2023, folosind darurile anului 2024, adica 6 si 8, vindecare, frumusete, casa, dar si recastigarea puterii, a energiei, luarea deciziilor celor mai profitabile si din punct de vedere material (tinand cont ca trebuie sa plateasca fiscului spaniol o amenda de 7,8 milioane de euro).


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month