NUMEROLOGIA LUNILOR CARE VOR URMA (2)

Intr-o postare anterioara am prezentat analiza lunilor martie-mai 2020, facuta de Rita Faccia, numerolog italian, in legatura cu pandemia de coronavirus. Ea porneste de la ideea ca numerele stau la baza timpului. Numărul anului identifică timpul universal. Anul 2020 este 20+20 = 40, însemnând chiar carantină (originea cuvântului carantină provine de la instituirea de către Senatul venețian, în  anul 1448, a prelungirii perioadei de izolare pe timpul epidemiilor de ciumă la 40 de zile = quaranta giorni).
Anul 2020, ca suma dintre mileniu și an, 2+20= 22, este un an universal cu energia Numărului Maestru 22. Numerele Maestre sunt numite și numere de încercare, dar indică și potențiale realizări majore.
Voi continua analiza pe baza modelului ei cu lunile august- decembrie 2020. Fiecare numar are ritmul sau, fiecare luna este caracteriza de un numar.

  • Luna AUGUST 2020 este o luna 3 (22+8= 30=3). Numarul 3 este un numar mobil, oscilant, in expansiune, caracterizeaza o stare de continua miscare, nevoia de comunicare, de exprimare. Atmosfera este de a lua totul in gluma (nu exista coronavirus), de a dedramatiza orice problema grava (nu-i decat o raceala), de a sfida soarta cu ironie. Exista deasemenea tendinta de a risipi resurse materiale, resurse emotionale, de a trai la intensitate maxima, ca si cum ar fi ultima ocazie.
  • Luna SEPTEMBRIE 2020 este o luna 4 (22+9=31=4). Numarul 4 este un numar cu un tempo lent, care poate aduce blocaje si intarzieri. El este considerat un numar legat de valori concrete, familie, casa, munca, lucruri materiale care rezista in timp, dar in aceeasi masura este legat de ciclicitate, de ideea ca asa cum exista cele 4 anotimpuri, succesiunea lor fiind certa, tot asa omul cauta puncte de sprijin, cauta stabilitate intr-o lume plina de incertitudini.
  • Luna OCTOMBRIE 2020 este o luna 5 (22+10=32=5). Numarul 5 este un numar cu un tempo rapid, care aduce evenimente exterioare vointei, experiente noi, profunde, mobilitate, surprize, schimbari de neimaginat, dar si constientizarea unor realitati, altfel ignorate. Fiind luna cercetatorilor, a descoperitorilor, este posibila si finalizarea realizarii unui vaccin impotriva SARS-COV2.
  • Luna NOIEMBRIE 2020 este o luna 33 (22+11=33), un Numar Maestru format din alte doua Numere Maestre. Nu am redus-o la 6, cu toate ca ea se va manifesta si ca 6 in unele momente. Imi place sa cred ca ea va fi o luna in care se vor manifesta compasiunea, responsabilitatea si spiritul de sacrificiu. Numarul 33 este manifestarea intuitiei combinata cu calitatea de a sustine proiecte umanitare. Ca manifestare a lui 6, noiembrie este luna Profesor, daca pana acum n-am invatat nimic din experientele lui 2020, acum este momentul.
  • Luna DECEMBRIE 2020 este o luna 7 (22+12=34=7). In luna martie, care era tot o luna 7, a inceput carantina. Poate in DECEMBRIE nu vom intra din nou in carantina oficializata, dar este posibila o autoizolare, o oarecare distantare de viata reala, o luna de introspectie, de reflectie, de transformare interioara in asteptarea Craciunului si a lui 2021.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month