APRILIE 2021, PRIMELE 7 ZILE


410              abc
202              kmn
000              opr
δ = am-kb = 4x0 - 2x1 = 0-2 <0
∆ = (amr + bno + kcp) - (omc + kbr + anp) = 0 (fiindca avem un rand = 0) 
δ<0; ∆ = 0
La fel si pentru urmatoarele 4 zile, δ<0; ∆ = 0

In primele 5 zile din luna aprilie 2021 se manifesta tipul de gandire REVOLUTIONAR (a se vedea articolul despre TIPURI DE GANDIRE), avem tendinta sa negam realitatea si sa dorim schimbarea sistemului de valori existent, sa transformam lumea in care traim.  Atentie, sa nu omoram din fasa proiectele noi pe care le avem de atata avant revolutionar, s-ar putea sa ne para rau! Activitatea este de tip inovator. Daca vreti sa revolutionati ceva in viata voastra, dar fara a distruge, acum e momentul, aveti la dispozitie 5 zile.
In a 6-a zi a lunii aprilie 2021, cadem in extrema cealalta, tipul de gandire se schimba radical, nu mai vrem revolutie, vrem ordine si disciplina, tipul de gandire este ADUCEREA ORDINII IN LUME. Vrem pastrarea traditiilor, a tabieturilor si excluderea oricaror tendinte de schimbare. Nivelul de activitate este scazut, suntem in faza de observare.
In a 7-a zi a lunii aprilie 2021, suntem mai conformisti, acceptam si modele gata facute, s-a dus extremismul, suntem obositi, vrem modele de copiat, tipul de gandire este COPIEREA MODELELOR READY MADE, ceea ce inseamna adaptare la realitatea existenta.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month