RELATIA DINTRE NUMERE SI COMPATIBILITATEA

Pentru a stabili compatibilitatea dintre doua persoane se iau in considerare fie zilele de nastere, care reprezinta relatia de zi cu zi, fie cifrele de destin (totalul datei de nastere), care arata valorile si aspiratiile comune.
In general se considera ca numerele impare 1, 3, 5, 7, 9 sunt compatibile intre ele, la fel cum sunt si numerele pare 2, 4, 6, 8. 
Din Patratul lui Pitagora se poate vedea conexiunea dintre numere pe orizontala, pe verticala si pe diagonala, la fel cum se poate observa ca pentru fiecare numar exista alte doua numere cu care nu are nicio conexiune, inafara de 5 care are conexiuni cu toate celelalte numere.

Numarul 1 nu are conexiune cu 6 si 8. Numarul 1 este cel care initiaza orice actiune, este rapid, are o vibratie masculina, mentala, individualista, este opus lui 6, care este un numar feminin, emotional, indreptat spre ceilalti, dar si lui 8, un numar mental, dar cu care se afla in concurenta pentru putere si autoritate.
Numarul 2, care reprezinta energia feminina, emotiva, sentimentala, nu are conexiune cu 7, care este un numar detasat emotional, incapabil sa-i ofere lui 2 nevoia de afectiune. Numarul 2 nu are conexiune nici cu 9, numar masculin, spiritual, care este si el un numar legat de social ca si 2, dar spre deosebire de acesta, 9 vrea sa se manifeste la nivel inalt, in timp ce 2 este mai rezervat si mai prudent, are nevoie de un mediu familiar.
Numarul 3 nu are conexiune cu 4 si 8, el este impar, masculin, emotional, expansiv, simbolul creativitatii, al bunei dispozitii si relatiilor de prietenie. Nu poate avea conexiune cu 4 care este lent, actioneaza in plan fizic, foarte muncitor, serios, atent la detalii, tenace si organizat pana la manie. Dar nici cu 8, care este dublul lui 4, si care ia totul in serios, isi propune obiective importante si cauta echilibrul dintre putere si valorile morale.
Numarul 4 nu are conexiune cu 3 si 9. Pentru 3 totul este posibil, dar 4 este precaut suspicios din start. In ce-l priveste pe 9, care este un intuitiv, un 4 il considera prea visator si rupt de realitatea tangibila. 
Numarul 5 este in centru, are conexiuni cu toate numerele, vrea sa comunice cu toata lumea, este prieten cu toti, el este in cautarea libertatii prin experimentare directa.
Numarul 6 nu are conexiune cu 1 si 7. 6 este numarul artei, iubirii, armoniei, este un numar lent, feminin caruia ii place sa aiba grija de ceilalti, sa-i educe, sa le creeze un spatiu armonios. Un 1 este individualist, rapid, nu are rabdare cu 6. Nici cu 7 nu-i merge mai bine, el este un numar masculin, spiritual, caruia ii place singuratatea si este prea tipicar pentru artistul 6.
Numarul 7 nu are conexiune cu 2 si 6, ambele numere pare, feminine. Un 7 este neobosit in cautarile sale, cu cat sunt mai complicate problemele, cu atat este mai hotarat sa le rezolve. Pentru 7, 2 poate fi prea sufocant cu emotiile si sentimentele lui. El vrea sa fie singur, nu are o mare disponibilitate spre aproapele sau, este egocentric si vrea sa rezolve enigmele omenirii, nu ale partenerului. La fel si cu 6.
Numarul 8 nu are conexiuni cu 1 si 3. 8 este un numar mental, care vrea sa detina controlul in orice situatie, este un bun organizator, capabil sa realizeze lucruri marete si sa detina pozitii de putere. Nu are conexiune cu 1 si 3, dar avand o energie mai puternica, poate sa-i domine pe acestia. 
Numarul 9 nu are conexiune cu 2 si 4. Numarul 9 este intuitiv, idealist, generos, este un numar impar, masculin, spiritual. Nu are conexiune cu 2 si 4, care sunt numere feminine, lente, dar fiind mai mare le domina pe acestea. Numarul 9 vrea sa termine repede ce a inceput si nu are rabdare cu 4 care este mai lent si mai meticulos.

Numerele mai mari au ascendent asupra numerelor mai mici...

26.9.21

CARLOS ALCARAZ n. 5.5.2003 (Numerologia AKARA)

Carlos Alcaraz a atins cea mai inalta pozitie in clasamentul ATP in 2022 cand a castigat US Open, pozitie consolidata in 2023 (dar si in 2024) prin castigarea turneului de la Wimbledon. Este singurul jucator de tenis din istorie care, la doar 20 de ani, avea in palmares doua victorii de Grand Slam. In 2024 are 4!
Cu trei de 5 in harta numerologica rezultatele lui par firesti, numarul 5 reprezentand corpul fizic. 5 in pozitia Suflet arata capacitatea de a fi stapan pe corpul sau, de a fi disciplinat, psihic activ, flexibil si dornic de a experimenta. 5 in pozitia Karma arata ca lectia pe care trebuie sa o invete este autocontrolul, sa gaseasca echilibrul intre ganduri si emotii, sa nu-si suprasolicite corpul pentru ca uneori poate sa cedeze. Numarul 5 reprezinta si profesorul, dar nu cel de la catedra, ci cel care ii invata pe ceilalti prin exemplul sau.
Cand cineva are acelasi numar si in Suflet si in Karma inseamna ca exteriorul reflecta interiorul 100%, cum e sufletul lui, asa se manifesta si fata de ceilalti. Cand cineva are probleme cu sine, va avea si cu lumea exterioara. 
In Dar divin are numarul 3 = Mintea pozitiva. Este o persoana pozitiva care vede mai intai partea buna a lucrurilor si persoanelor. Este vesel, creativ, are simtul umorului, este sociabil si ii inspira pe ceilalti cu felul sau de a fi. 
In Cunoastere/vieti anterioare are din nou numarul 5. El vine  din start cu aceste calitati ale lui 5 pe care trebuie sa le aduca la un alt nivel in aceasta viata. Numerele din Cunoastere sunt calitati lucrate cu sudoare si lacrimi in alte vieti, dar daca se repeta acum, inseamna ca mai trebuie slefuit la ele. Totusi, exista o anumita usurinta in a le manifesta si a le pune in practica.
Cu numarul 8 in Extracalitati/suma tuturor calitatilor, el este un competitor fara frica, un razboinic natural, fizic activ, energic, dar si capabil sa produca multi bani...Acestea sunt calitati pe care le proiecteaza si inafara (cum il vad ceilalti - Proiectia = 8).
In Esenta = 10, el trebuie sa armonizeze cunoasterea din vieti anterioare cu lectia pe care o are de invatat in aceasta viata. Numarul 10 reprezinta Corpul Radiant - TOTUL sau NIMIC si caracterizeaza o persoana cu o mare stabilitate interna, un adevarat luptator care se angajeaza total, fara teama sau indoiala, intr-o batalie. Ia deciziile cu mult curaj, dar isi asuma si consecintele lor. 10 este sufletul care radiaza in lume, este numarul curajului, este lider natural, este vizionar, lumea are incredere in el.
Calea/scopul vietii este reprezentat de numarul 6, Corpul Inimii, care simbolizeaza procesul de interiorizare. Un 6 este foarte intuitiv, generos, plin de compasiune, se conecteaza usor cu cei din jur. El trebuie sa invete sa traiasca viata din inima.
25.7.23

ROATA LUI PITAGORA sau ROATA NOROCULUI

Roata lui Pitagora este un oracol bazat pe numere si care raspunde la intrebari formulate in asa fel incat raspunsul poate fi favorabil (DA) sau nefavorabil (NU).


Cum functioneaza?
Punem intrebarea si apoi alegem 4 numere, astfel:
1. Primul numar se alege la intamplare din Tabelul lui Pitagora, care reproduce Patratul Magic al Soarelui sau al lui Apollo, zeul profetiilor. 
(Ce este un patrat MAGIC)

Tabelul lui Pitagora

6
32
3
34
35
1
7
11
27
28
8
30
19
14
16
15
23
24
18
20
22
21
17
13
25
29
10
9
26
12
36
5
33
4
2
31
2. Al doilea numar reprezinta cifra corespunzatoare initialei numelui de botez al celui care consulta oracolul si care se gaseste in Roata lui Pitagora.
Corespondentele dintre litere si cifre sunt acestea:
A/4, B/6, C/26, D/18, E/12, F/4, G/21, H/28, I/11, J/11, 
K/16, L/12, M/19, N/11, O/9, P/12, Q/8, R/12, S/4, T/6, 
U/9, V/9, W/9, X/13, Y/2, Z/3.
3. Al treilea numar reprezinta cifra corespunzatoare zilei in care se consulta oracolul.
4. Al patrulea numar reprezinta numarul corespunzator planetei din ziua in care se consulta oracolul, din tabelul urmator:
Zilele saptamanii
Numarul
Planeta
Numarul
Duminica
106
Soare
34
Luni
52
Luna
45
Marti
52
Marte
39
Miercuri
102
Mercur
114
Joi
31
Jupiter
78
Vineri
68
Venus
45
Sambata
45
Saturn
55
Dupa ce am aflat cele 4 numere facem suma lor si impartim rezultatul la 30. Restul obtinut se cauta in interiorul Rotii lui Pitagora. Daca se afla in partea superioara raspunsul este DA. Mai nuantat, daca se afla in partea superioara dreapta raspunsul e "DA, IN SCURT TIMP, FOARTE CURAND", daca raspunsul se afla in partea superioara stanga, el inseamna "DA, DAR NU IMEDIAT".
Daca restul il gasim in partea inferioara, raspunsul este NU, iar mai nuantat, daca se afla in partea inferioara dreapta, raspunsul este "NU, NICIODATA".
Daca restul este egal cu zero, luam in considerare 30.
Exemplu:
Formulam intrebarea.
1. Alegem numarul 27 din Patratul lui Pitagora;
2. Cea care consulta oracolul se numeste Nadia, cifra corespunzatoare lui N este 11;
3. Consultatia are loc intr-o joi, numerele corespunzatoare sunt 31(Joi) si 78 (Jupiter);
Adunam cele patru numere: 27+11+31+78 = 147/30 = 4, rest 27
Numarul 27 se afla in partea dreapta superioara a Rotii lui Pitagora, deci raspunsul este "DA, FOARTE REPEDE".
28122014
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month