Oana Zavoranu * n. 16.06.1973

Intr-o emisiune de-a lui Cristi Brancu, "Agentul VIP", Oana Zavoranu scapa din cand in cand, printre multele ei vorbe si cate un "şase, şase, şase". Cine o auzea, fara sa stie despre ce e vorba, zicea ca a luat-o razna. A innebunit Oana? Pe langa "şase, şase, şase", mai zicea din cand in cand "matriţa", "matriţa" sau "materializeaza"... La ce se referea ea, de fapt, era chiar matrita (matricea) ei psihoenergoinformativa, la faptul ca ea are intr-adevar acel 666, semnul celor care materializeaza tot ce le trece prin cap, tot ce vad, tot ce aud, ce simt, ce stiu.
Unii devin obsedati de bunurile materiale, altii pot fi chiar poeti, Oana e si una si alta. Ei au o capacitate ridicata de a-si pastra tineretea corpului timp indelungat (a pomenit si de asta in emisiune), se maturizeaza greu si au niste dorinte sexuale cu totul aparte. Daca acestia au probleme interioare pot deveni destul de rai si duri. Sunt persoane instinctive, cu un temperament exploziv. Daca simt ca sunt tradati, se razbuna in modul cel mai distrugator posibil.
Are 4 de 3, 3333, ca si Mihaela Radulescu. Acesti oameni au tot timpul la dispozitie in mintea lor o multime de informatii cu care jongleaza si pe care vor sa le impartaseasca celorlalti chiar cu forta, daca nu se poate altfel. Ei tot timpul cerceteaza, exploreaza domenii noi. Au niste dorinte persistente pe care tind sa le realizeze prin orice mijloace. Se diferentiaza de ceilalti prin felul de a gandi, de a fi ei insisi, au ceva inexplicabil care-i face uneori foarte atragatori, alteori foarte respingatori oricat ai vrea sa-i iubesti. Stiu sa minta atat de bine, incat chiar si ei cred in fanteziile lor.
Are 111. Ea stie si simte foarte clar ce se petrece in sufletul celorlalti. Nu crede in cuvinte, nu se lasa niciodata pacalita.  Poate fi o buna sfatuitoare si lumea tinde sa ii impartaseasca problemele pe care le are. Nu ii place sa fie in pozitia de supus, subaltern, deoarece este o nonconformista de la natura, este in firea ei sa fie originala si independenta. Explodeaza greu(?), dar si cand explodeaza devine uragan, tornada, capabila sa-l distruga nu numai pe agresor, dar si pe oricine le iese in cale.
Lipsa lui 2 inseamna ca ea acumuleaza energiile din jurul ei, se incarca de la ceilalti, de aceea ea trebuie sa fie inconjurata de lume, trebuie tot timpul sa provoace pe cineva, sa declanseze o criza ca sa se simta bine.
Lipsa lui 5 arata ca are un sistem intuitiv blocat, oamenii carora le lipseste 5-ul sunt tot timpul in dubiu fiindca nu se pot baza pe intuitie, ci numai pe munca si efort. La Oana se compenseaza cu 111, care o ajuta.
Lipsa lui 8 arata ca nu se simte responsabila fata de nimeni, nici fata de familie, nici fata de societate. De fapt toata linia 2-5-8 ne arata ca nu a descoperit inca ce ii place in viata, iubirea, familia si responsabilitatea nu au sens pentru ea.
Daca analizam linia 1-5-9, linia carierei, Oana ar trebui sa se bazeze pe capacitatea sistemului 111 de a gasi un limbaj comun cu oricine, de a fi deschisi spre colaborare, de a evita situatiile incordate si certurile.
Dar care cariera? Vectorul cel mai aglomerat din matricea ei este 3-6-9, ceea ce inseamna ca la baza fericirii ei sta acumularea de bunuri materiale. Pentru asta isi pune la bataie toata vitalitatea, creativitatea, puterea de munca si vointa. Acesta este scopul pe care il urmeaza cu obstinatie. Conform interpretarii date de Alexandrov, un numar mai mare de 6 cifre in acest vector arata un atasament exagerat fata de obiceiuri, tabieturi, cutume, o frica de schimbare. Asta inseamna ca la un moment dat poate renunta la multele tabieturi, care mai mult o incurca si o obosesc.
Si totusi...sa-i mai dam o sansa Oanei!
Avand cifra de destin 6, ea ar putea sa-si recapete echilibrul prin reinvatarea responsabilitatii. Are nevoie de armonia familiei pentru a se echilibra, de un partener cu care sa imparta responsabilitatile sau de ce nu? Oana, apuca-te serios de cantat, muzica este terapeutica!
Cifra ei de vibratie interioara este 7. Acest 7 provine di 16 (ziua ei de nastere), o combinatie foarte speciala intre o cifra masculina, verticala, cap de linie, dinamica, 1, si o cifra feminina, rotunjoara, expresie a energiilor afective, 6. Pe de o parte focul, pe de alta parte apa, pe de o parte duritatea masculina, pe de alta parte nevoia de afectiune. O fiinta cotradictorie.
1+6 = 7. In sufletul ei, Oana este chiar o filozoafa, este atrasa de partea oculta, mistica a existentei (din pacate nu a ales calea cea mai buna pentru a experimenta acest tip de trairi).


Pe site-ul IMDb, scrie despre Oana Zavoranu ca a absolvit Low University??? Marele cunoscator in ale limbii engleze, care a scris acolo, poate a vrut sa zica Law University???...sau poate nu???

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month