Inna * n. 16.10.1986

16.10.1986.32.5.30.3
Inna este nascuta intr-o zi de 16, unde ambitia lui 1 si sociabilitatea lui 6, estompeaza caracteristicile lui 7, cifra ei de vibratie interioara. In sinele ei profund Inna este fiinta selectiva si introvertita, cu o buna intuitie.
Cifra de vibratie exterioara este 1, cifra deschizatorilor de drumuri, a liderilor care isi lasa amprenta in tot ceea ce fac si care se evidentiaza in orice situatie. Intotdeauna ei vor aduce ceva nou in mediul in care lucreaza.
Cifra ei de destin este 5. Originali si plini de idei, cei aflati sub influenta acestei vibratii sunt dispusi intotdeauna sa experimenteze necunoscutul, le place tot ce tine de schimbare si progres. Sunt orientati spre viitor, mereu in cautare de noi experiente si aventuri generatoare de adrenalina. Sunt deschisi, spontani, nerabdatori sa o ia din loc spre o noua provocare.
Si misiunea ei in viata este 5, deci are norocul sa poata fi consecventa cu ea insasi pe calea pe care merge.
Cu 333, Inna se descurca foarte bine chiar in momentele dificile, are nevoie de putin timp pentru a lua o decizie hotaratoare. Ea stie foarte bine ce are de facut in diferite momente ale vietii. Cei cu 333 nu au nevoie de multe explicatii, ei prind totul din zbor, tind sa experimenteze senzatii tari, sa incerce sa traiasca periculos, dar intotdeauna pericolul va fi controlat de ratiunea lor.
Cu 66 ea este o fiinta destul de practica si muncitoare. Daca muncesc timp indelungat intr-o singura meserie, cei cu 66, pot dobandi un succes destul de mare. "Ei trebuie sa mearga consecvent intr-o singura directie, precum trenul pe calea ferata, fara a putea coti la stanga sau la dreapta" (Anatol Basarab).
Vectorul 2-5-8 arata ca stie sa iubeasca, are intuitie, are simtul responsabilitatii, priveste familia intr-un mod foarte realist.
Are trei de 1 (111), ceea ce inseamna ca este o persoana sufletista, echilibrata din punct de vedere psihic.
Lipsa lui 4 trebuie sa o puna in garda in legatura cu sanatatea.
Cu un singur 2 ea ar trebui sa fie atenta sa se protejeze din punct de vedere energetic fiindca este destul de vulnerabila. 
Cu doua cifre in vectorul 7-8-9, nu se poate spune ca o da talentul afara din casa, dar forta psihica si vointa au ajutat-o sa se puna in valoare.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month