Jennifer Aniston * n. 11.02.1969

Jennifer Aniston este una dintre putinele femei care ii fac concurenta lui Berlusconi cu patru de 9 in matricea psiho-energo-informativa! De multe ori m-am intrebat cum a reusit sa aiba succes la Hollywood cu un chip care nu prea se incadreaza in canoanele de acolo... Ca barbat ar merge, cu falcile ei patrate, dar ca femeie a avut nevoie de multe trucuri ca sa arate bine. Adevarul e ca in matricea ei predomina elementul activ-masculin. Atuul ei major pare a fi insa inteligenta. Caracteristic celor cu 9999 este forta mentala deosebita, de care sunt constienti si pe care o folosesc ca pe o arma puternica. Chiar daca actiunile lor par spontane, in realitate sunt foarte bine gandite. Ei considera ca toate problemele si rezolvarile acestora pornesc din mentalul oamenilor si sunt foarte duri si exigenti cu cei care nu stiu sa-si foloseasca mintea.
Cifra sa de vibratie interioara este 11, un Numar Maestru care poate aduce multe calitati dar si multe cerinte celui aflat sub influenta sa. In primul rand este nevoie de o buna intelegere intre cei doi 1, care de multe ori, trag in directii diferite, dar se pot si alia aducand forta de caracter si intuitie.
Cifra sa de vibratie exterioara este 2, numarul receptivitatii, al diplomatiei, al disponibilitatii si al empatiei fata de nevoile celorlalti. Pentru un 2 legaturile emotionale si afective sunt foarte puternice si foarte greu de gestionat.
Cifra ei de destin este tot 11,  numarul inspiratiei si iluminarii. Vibratiile acestui numar aduc o intelegere mai profunda a lumii, o viziune mai larga, intuitie si clarviziune. Cei aflati pe aceasta cale au, de obicei, idealuri inalte, au o energie care ii determina sa-si asume responsabilitati importante, sa nu se opreasca niciodata, spunandu-si tot timpul: "inca nu am facut destul".
Jennifer are deasemenea 5 de 1 (11111) in matrice, o forta psihica demna de luat in seama. Cei cu cinci de 1 considera viata o lupta si de aceea sunt severi cu altii dar si cu ei insisi, isi respecta intotdeauna cuvantul dat, sunt directi si sinceri, pentru ei vorba e vorba si fapta e fapta. Ei sunt cei care pot sa demonstreze ce inseamna o prietenie adevarata (de aceea o fi jucat in "Friends"...m-am prins...). 
Are trei de 2, 222, ceea ce inseamna ca este energica, activa, comunicativa. Tot timpul ii place sa vorbeasca, sa fie in centrul atentiei, poate usor insufleti publicul, poate sa-l faca sa rada sau sa planga fiindca are puterea de a transmite emotii spectatorilor, isi imparte energiile fara rezerve.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month