Lora * n. 23.7.1982


Lora este o persoana nascuta pentru scena, ea are in datele ei numerologice mai multe marcaje legate de numarul 5, dar si de numarul 1, ceea ce reprezinta un start foarte bun pentru o cariera de succes.
Nascuta intr-o zi de 23, ea are cifra de vibratie interioara 5, cifra unei personalitati independente, active, inteligente, interesata sa experimenteze, sa cunoasca lumea prin propriile experiente. Spirite libere, deschise, firi sociabile, cei aflati sub aceasta vibratie sunt entuziasti, indrazneti, simpatici, au o inteligenta efervescenta, ii cuceresc pe ceilalti cu vivacitatea lor. Se adapteaza rapid nivelului oricarui interlocutor, dand dovada de flexibilitate, discernamant si diplomatie in sustinerea propriilor idei.
Dar 5 este chiar destinul ei, si anume destinul celui care isi apara libertatea interioara cu abilitate, infruntant viata cu flexibilitate si independenta spirituala. Riscul si indrazneala fac parte din viata celor aflati sub aceasta vibratie. Ei sunt tot timpul in cautarea unor senzatii noi, a unor locuri noi, se adapteaza usor oricaror conditii, lucreaza bine si in conditii de stres. Curiosi din fire, sunt mereu in mijlocul evenimentelor. Se bucura de popularitate atat in randul barbatilor, cat si al femeilor. Bine dispusi, ii mobilizeza cu usurinta pe cei din jur.
Cu cifra de vibratie exterioara 7, Lora este o persoana analitica, cu spirit de observatie, perfectionista, dornica sa cunoasca lucrurile in profunzime.
Un alt numar important pentru Lora este 1, care apare in anul nasterii, ca misiune personala (8+2=), dar si in cifra karmica (2+8).
Prezenta lui 1 arata ca are o personalitate puternica, este ambitioasa si are puterea sa sustina o cariera in muzica. Dorinta de a avea succes, ii amplifica dinamismul si perseverenta in urmarirea proiectelor ei. Numarul 1 arata forta de caracter, logica si rapiditate in gandire, calitati de lider.
In matrice zona cea mai importanta care o sustine in cariera este coloana 1-2-3, forta vitala, increderea in sine, dar si coloana 7-8-9, care reprezinta capacitatea de a-si pune talentul in valoare, creativitatea.
Deasemenea cu 2222, are o senzitivitate deosebita, capacitatea de a comunica la nivel extrasenzorial, de a da o putere extraordinara cuvintelor, putand influenta starea interioara a celorlalti doar prin energia cuvintelor. O vorba buna spusa de o persoana care are 2222, poate chiar vindeca.
Linia 2-5-8 este supraincarcata si arata ca are o imagine idealizata legata de familie, ca este in cautarea permanenta a partenerului ideal si, din cauza ca realitatea nu corespunde cu imaginea idealizata, linia devine slaba, generand apatie.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month