MATRICEA ZILEI - 29.10.2021

Intuitie si sensibilitate este ceea ce aduce ziua de azi. Numarul 29, care se reduce la 11 si apoi la 2, invita sa ne deschidem antenele pentru a capta mesajele pe care universul ni le trimite. Sa ne punem inspiratia si sensibilitatea la dispozitia celorlalti, sa mergem la esenta, sa evitam artificiile si superficialitatea lumii de azi care prefera aparenta si spectacolul mediatic.
Cu 1111 in matrice energia vointei este indreptata spre exterior, dar dorinta de a domina nu este excesiva. Cu o buna energie emotionala 222, toate obiectivele propuse azi pot fi realizate. Vectorul 7-8-9, atat de rar prezent in aceasta luna, ne indeamna sa ne punem in valoare creativitatea. Cu un 4 nu se face primavara, de aceea e bine sa fim atenti la sanatate, ar fi bune niste vitamine...
Viziunea generala a zilei = vibratia totala a zilei este 8, provine din 1 si 7 si ne indeamna sa ne folosim puterea intr-un mod inteligent si respectand niste repere morale.
Cifra karmica avertizeaza ca sanatatea (4) poate fi in pericol, daca nu folosim informatii corecte din surse autorizate (13).


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month